سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 955

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MYBODIAU01_037

Index date: 16 July 2014

ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها abstract

رشد روز افزون جمعیت شهرنشین ایران در سال های اخیر بدون در نظر گرفتن اصول و مبانی صحیح گسترش شهر و عدم توجه به مخاطرات و عوامل زیست محیطی در این ارتباط، سبب توسعه نامتوازن و ناپایدار عموم شهرهای ایران شده است که بروز بلایای طبیعی نظیر سیل، خشکسالی، آلودگی هوا و ... صرفا بخش کوچکی از پیامدهای ناگوار آن است. در بین این نتایج ناگوار، شاید هیچکدام به اندازه فجایع ناشی از زلزله در شهرهای ایران هولناک نبوده است. نگاهی به فجایع شهرهایی همچون طبس، منجیل، رودبار، بم و ... جای تردیدی در این گزاره باقی نمی گذارد. بنابراین بدیهی است که لحاظ کردن خطرات ناشی از زلزله در مدیریت و برنامه ریزی شهری بمنظور توسعه ایمن آنها امری اجتناب ناپذیر است. ازین رو، در مقاله حاضر، تلاش شده است با ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری راهکارهای مناسبی جهت توسعه ایمن شهرها همراه با مثال هایی عملی در مورد شهرهای مختلف ایران مورد بررسی قرار گیرد. این جنبه های گوناگون عبارتند از: مکان یابی مناسب شهرها (مورد مطالعاتی: شهرهای استان مازندران)، مکان یابی مناسب تأسیسات شهری (مورد مطالعاتی: شهر مشهد)، ارزیابی بافت فرسوده شهری (مورد مطالعاتی: شهر شوشتر) و یافتن محور توسعه شهر (مورد مطالعاتی: شهر استهبان). نتایج حاصل در مجموع، نشانگر نقش بنیادی و تاثیرگذاری است که مدیریت خطرپذیری لرزه ای می تواند در مدیریت شهری و توسعه ایمن شهرها ایفا نماید.

ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها Keywords:

زلزله , خطرات لرزه ای , مدیریت خطرپذیری لرزه ای , مدیریت شهری , توسعه ایمن

ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها authors

مهدی مهدوی عادلی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران

ایوب مهری ده نو

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه عمران، اهواز، ایران

احمد ابراهیمی

دانشجوی کارشناس ارشد خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق، گروه عمران، بافق، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شجاعی، س. ح، (1375)، " رخداد سوانح طبیعی طی سال ...
I5] گلکار، ک.، (1380)، "مولفه‌های سازنده کیفیت طراحی شهری، " ...
مهدوی عادلی، م.، جزایری مقدس، م. و عفیفی س. _ ...
مهدوی عادلی، م. و جزایری مقدس، م. _ (1390)، " ...
Bahrainy, H., (203), "Natural Disaster Management in Iran during 1990; ...
Bahrainy, H., (1993), "Urban planning and design as effective toos ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها" توسط مهدی مهدوی عادلی، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران؛ ایوب مهری ده نو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه عمران، اهواز، ایران؛ احمد ابراهیمی، دانشجوی کارشناس ارشد خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق، گروه عمران، بافق، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله، خطرات لرزه ای، مدیریت خطرپذیری لرزه ای، مدیریت شهری، توسعه ایمن هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 955 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد روز افزون جمعیت شهرنشین ایران در سال های اخیر بدون در نظر گرفتن اصول و مبانی صحیح گسترش شهر و عدم توجه به مخاطرات و عوامل زیست محیطی در این ارتباط، سبب توسعه نامتوازن و ناپایدار عموم شهرهای ایران شده است که بروز بلایای طبیعی نظیر سیل، خشکسالی، آلودگی هوا و ... صرفا بخش کوچکی از پیامدهای ناگوار آن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ایجاد ارتباط بین مدیریت خطرپذیری لرزه ای و مدیریت شهری بمنظور توسعه ایمن شهرها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.