Year: 1392
Publish place:
1st Conference on Iranian Applied Geochemistry
COI: CIAG01_049
Language: PersianView: 661
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در مطالعه حاضر، 28 نمونه سطح الارضی سازند مبارک از دو منطقه تویه رودبار و لب نسار و 19 نمونه ازمنطقهمیغان بوسیله دستگاه پیرولیز راک - اول 2 مورد ارزیابی قرار گرفته است که نشانگر این مطلب می باشد که سازند مبارک در برش های مذکور به ویژه برش های تویه رودبار و میغان با داشتن مقادیر نسبتاً بالای کل کربن آلی، و درجهحرارت حداکثر، دارای پتانسیل هیدروکربورزایی بوده و از مرحله دیاژنز عبورنموده است. سازند مبارک در منطقه تویهرودبار و میغان با داشتن درجه حرارت حداکثر بالاتر از487 و 498 درجه سانتی گراد نه تنها از پنجره نفت زایی عبور نموده بلکه به مرحله تولید گاز مرطوب نیز رسیده است. و با داشتن مقادیرخوب TOC با میانگین 1/22% درصد وزنی برای نمونه های تویه رودبار و 1/06% درصد وزنی برای نمونه های لب نسار و 1/31% وزنی برای نمونه های میغان و مقادیرپایین تر S2 می توان این سازند را یک سنگ منشأ فقیردانست (1997Baskin,) مواد آلی سازند مبارک به سمت شرق البرزمرکزی از کیفیت کمتری برخوردار است و از لحاظ پتانسیل هیدروکربورزایی اکثر نمونه ها در مرحله بلوغ زیاد قرار دارند . دیاگرام ونکرولن ترسیم شده برای نمونه های مورد مطالعه نشان دهنده این است که سازند مبارک در منطقه میغان دارای کروژن نوع III و به صورت خیلی محدودتر کروژن نوع II/III می باشد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CIAG01_049. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/270416/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:حکمت شعار، مهناز و حسن نژاد، علی اکبر و معماریانی، محمود و مصدق، حسن،1392،مقایسه داده های ژئوشیمیایی آلی سازند مبارک (البرز شرقی) در برش های تویه رودبار , لب نسار و میغان،1st Conference on Iranian Applied Geochemistry،Damghan،https://civilica.com/doc/270416
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- - اشکان، م. (2929). اصول مطالعات ژئوشیمیایی سنگهای منشا هیدروکربوری ...
- _ Behar, F., V _ Beaumont, and B. Pentea do, ...
- _ Espitialie, J., M. Mades, B. Tissot, J.J. Menning, and ...
- _ Espitialie, J., F. Marqis, and L. Sagel, 1984, Geochemical ...
- _ Hunt, J.M., 1996, Petroleum geochemistry and geology (2" ed) ...
- _ Jones, R. W./ 1987 _ Organic Facies, in Brook ...
- _ Kotorba, M. J., Wieclaw, D., Kosakwski, P., Zacharski, j. ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- تأثیر ساختارهای زمین شناسی بر وضعیت کمی و کیفی آبخوان دشت اندیمشک
- بررسی تاثیر عدم قطعیت پارامترهای مدل DRASTIC بر نتایج ارزیابی آسیب پذیری آبخوان دشت جوین
- مشکلات آزمایش پمپاژ در معدن سنگ آهن گل گهر و راه حل های آن
- بررسی راهبردهای مختلف جلوگیری از افزایش افت سطح آب زیرزمینی در دشت نمونه فیروز آباد
- شبیه سازی جریان آب زیرزمینی در محدوده مطالعاتی آهودشت با تأکید بر اصل عدم قطعیت
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.