سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,560

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISAV03_052

Index date: 20 July 2014

تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه abstract

در این مقاله به تحلیل دینامیکی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی غیرخطی پرداخته می شود سیستم مورد نظر یک ارتعاش گیر مکانیکی شامل یک جسم صلب است که روی دو فنر غیرخطی و دو میراگر خطی قرار گرفته است هدف از تحلیل، بررسی پاسخ سیستم تحت تحریک خارجی در شرایط حالت تشدید اولیه می باشد به منظور کنترل غیرفعال ارتعاشات تشدید اولیه سیستم غیرخطی بامیراگر، از یک جاذب دینامیک ارتعاشی خطی استفاده شده است جاذب مورد نظر یک جرم متمرکز می باشد که به وسیله یک فنر خطی و یک میراگر خطی به سویستم تعلیق دو درجه آزادی مورد نظر متصل شده است جرم جاذب بسیار کمتر از جرم سیستم بوده و میزان ضرایب سختی و میرایی نیز نسبت به سیستم اصلی بسیار ناچیز هستند بعد از مدل کردن ریاضی سیستم تعلیق دو درجه آزادی معادلات حرکت برای دو حالت سیستم غیرخطیا صلی بدون جاذب و سیستم غیرخطی اصلی با جاذب دینامیکی بدست می آیند جهت حل معادلات بدست آمده از روش مقیاس های چندگانه زمانی با در نظر گرفتن دو گام زمانی استفاده شده است از حل معادلات مذکور دو دسته معادلات که عبارتند از پاسخ فرکانسی و معادلات صفحه فازی سیستم در دو حالت با جاذب و بدون جاذب دینامیکی بدست می آیند اثر تغییرات جرم، ضرایب سختی و میرایی جاذب بر معادلات بدست آمده مورد بررسی قرار می گیرد نتایج نشان می دهند که در صورت غیرخطی ضعیف بودن سیستم اصلی و با تنظیم مناسب مقادیر پارامترهای جاذب می توان با اطمینان از یک جاذب خطی برای کنترل ارتعاشات تشدید اولیه سیستم تعلیق دو درجه آزادی یرخطی استفاده کرد.

تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه Keywords:

تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه authors

آرش نعیمی آبکناری

دانشگاه بوعلی سینا دانشکده فنی و مهندسی

علیرضا شوشتری

دانشگاه بوعلی سینا دانشکده فنی و مهندسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
S. Timoshenko, _ H. Young, Vibration Problems in Engineering, New ...
S. A. Tobias, "Design of small isolator units for the ...
G. J. Efstathiades, "Sub harmonic instability in nonlinear two _ ...
S. Natsiavas, P. Tratskas, On Vibration Isolation of Mechanical Systems ...
A. H. Nayfeh, D. T. Mook, Nonlinear Oscillations, Wiley Interactions, ...
P. F. Pai, B. Rommel and M. J. Schulz, "Nonlinear ...
_ J. Mead, Passive Vibration Control, John Wiley and SonsLtd, ...
J. B. Hunt, Dynamic Vibration Absorber, Mechanical Engineering Publications, London, ...
D. J. Inman, "Engineering Vibration", _ ed, Prentice Hall, Englewood ...
S. S. Rao, "Mechanical Vibration", _ ed, Person Prentice Hall, ...
J. B. Hunt, J. C. Nissen, "The broad band dynamic ...
H. J. Rice, _ Combinationl instability of the non-linear vibration ...
J. H. Bonsel, R. H. B. Fey and H. Nijmeijer, ...
J. C. Ji, N. Zhang, "Suppression of the primary resonance ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه" توسط آرش نعیمی آبکناری، دانشگاه بوعلی سینا دانشکده فنی و مهندسی؛ علیرضا شوشتری، دانشگاه بوعلی سینا دانشکده فنی و مهندسی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارتعاشات غیرخطی، تشدید اولیه، جاذب خطی، مقیاس زمانی چندگانه هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1560 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله به تحلیل دینامیکی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی غیرخطی پرداخته می شود سیستم مورد نظر یک ارتعاش گیر مکانیکی شامل یک جسم صلب است که روی دو فنر غیرخطی و دو میراگر خطی قرار گرفته است هدف از تحلیل، بررسی پاسخ سیستم تحت تحریک خارجی در شرایط حالت تشدید اولیه می باشد به منظور کنترل غیرفعال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم تعلیق دو درجه آزادی و استفاده از جاذب خطی در حالت تشدید اولیه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.