ارزیابی زمان رسیدن به محل حادثه توسط پایگاه های امداد رسانی در مسیرهای منتهی به شهر قم بر حسب تعداد پایگاه های امدادی در مسیر

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 892

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCRRAF03_205

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

Abstract:

هر ساله هزاران نفر در جهان جان خود را بر اثر حوادث جاده ای از دست می دهند و متأسفانه ایران نیز یکی ازرتبه های بالای مرگ و میر جاده ای را به خود اختصاص داده است. سازمان بهداشت جهانی در گزارشی سهمقربانیان سوانح رانندگی در جهان را دو درصد از مجموع فوتی ها عنوان کرده در حالی که این رقم در ایران دهدرصد می باشد. اکنون تصادفات جاده ای در ایران بیش از بیست برابر کشورهای صنعتی است. میزان کشتهشدگان تصادفات جاده ای در دنیا به ازای هر ده هزار خودرو 3 نفر بوده درحالی که در کشور ما به ازای هر دههزار خودرو 33 می باشد. عوامل مؤثر در کاهش آمار مذکور را میتوان به دو دسته عوامل پیشگیری کننده (قبلاز سانحه) و عوامل امدادی (پس از سانحه) تقسیم کرد. بدیهی است یکی از عوامل مهم کاهش تلفات جاده ایمدیریت صحیح امداد و نجات میباشد. در تحقیق حاضر با استناد به آمار و ارقام دریافتی از سازمان اوژانس وفوریت های پزشکی استان قم و با توجه به تعداد پایگاه های امدادی محور بزرگراهی اراک - قم به عنوان یکی از مسیرهای پر ترافیک و حادثه خیز منطقه مرکزی ایران زمان بهینه رسیدن مأمورین امداد و نجات به محل وقوعحادثه مورد ارزیابی قرار گرفته است.

Keywords:

حوادث جاده ای پایگاه امداد رسانی جاده ای زمان رسیدن به محل حادثه

Authors

رضا موید فر

عضو هیئت علمی دانشگاه اراک

محمد صادق حمصی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران

بنفشه سادات هاشمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :