سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,318

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TSDI01_018

Index date: 20 July 2014

زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک abstract

بی شک یکی از مهمترین زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری برای شهر الکترونیک اعتمادسازی نسبت به فضای مجازی است. توسعه شهری یکی از پدیده­های ویژه بوده که در رشد سریع شهرها و پیشی گرفتن آن از توانائی­ها و منابع مدیران شهری، ارائه خدمات شهری مناسب را برای مدیران شهری به یک چالش عظیم تبدیل نموده است. فضای پیچیده شهر، انسان های اندیشمند را برای رهایی از مشکلات و نارسایی ها در رسیدن به حد متعالی زندگی به فکر اصلاح و ایجاد ساختارهای جدید شهری با امنیت وادار نموده است. در هزاره ی سوم، فن آوری اطلاعات به عنوان عمده ترین محور تحول و توسعه در جهان منظور شده و دستاوردهای ناشی از آن چنان با زندگی مردم عجین گردیده است که بی توجهی به آن، اختلالی عظیم در جامعه و رفاه و آسایش مردم به وجود می آورد و نقش کلیدی فن آوری های نوین اطلاعات و ارتباطات را در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نمی توان نادیده گرفت. اعتماد عامل تسهیل کننده تعاملات بشری است، اعتماد به افراد امکان انجام تراکنش های تجاری را داده و به حرکت روانتر اقتصاد کمک می کند. از طرف دیگر، عدم اعتماد خود یک حالت ذهنی مفید است که ما را در دوری جستن از سیستم ها یا افراد و سازمانهای غیر قابل و ناسالم توانا می سازد. شهر الکترونیک که با مزایای کاهش «حرکت جمعیت» در شهر واقعی و در درجه بعدی «فضاهای همزمان» را بدون فرسایش و اصطکاک با یک هندسه موازی، زمانی مقبولیت می یابد که اعتماد در آن آشکار شود. در واقع دو فضایی شدن شهر در فضای واقعی و فضای مجازی، نوعی «مدیریت کنترل حرکت جمعیت شهری» محسوب می شود. لذا حرکت جمعیت شهر آرام تر، کم هزینه تر و برخوردار از امنیت شهری و امنیت روانی شهروندان را فراهم کند. شهرسازی واقعی - مجازی به ظرفیت های واقعی شهر در کنار ظرفیت های مجازی شهر توجه می کند و شهر را با توجه به این دو فضا می سازد. در فضای پراکنده شهری جدید، شهر های الکترونیک، می تواند زمینه بازسازی «یکپارچگی اجتماعی شهری» را فراهم کند. در این خصوص، به منظور کاهش و برطرف نمودن مشکلات یاد شده، توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات مد نظر قرار گرفته است. در حوزه مدیریت شهر­های بزرگ جهان، توسعه فناوری­های اطلاعات و ارتباطات باعث ایجاد تحولات اساسی در هوشمندسازی نظام­های اداره و کنترل امور شهری شده است. شهرداری یکی از مهم­ترین نهادهای مدیریت شهری در ساختارهای اجتماعی و سیاسی محسوب می­شود که تحت تأثیر انقلاب اطلاعات و ارتباطات قرار گرفته است. در ادامه، بر اساس برخی از مطالعات انجام شده بیان می­شود که فناوری اطلاعات و ارتباطات در قالب شهر، شهرداری و شهروند الکترونیکی چگونه می­تواند عاملی موثر برای بهبود و توسعه مدیریت شهری باشد. در این مقاله سعی شده است در ابتدا مفاهیم و تعاریف اعتماد بررسی شده، سپس به تبیین ارتباط و اهمیت استقرار آن در دولت الکترونیک و دولت سیار پرداخته شود.

زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک Keywords:

زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک authors

هادی جرفی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق خصوصی،تهران،ایران.

یوسف ابراهیمی نسب

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز بین المللی خلیج فارس،کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، خرمشهر، ایران

سعید نگراوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،کارشناس شهرسازی وکارشناس شهرداری اهواز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جنیدی، م، ناصری، .(1386) بررسی نقش اعتماد مشتری در خریدهای ... [مقاله کنفرانسی]
تبریزی مسکین، م ح.(1386) پورتال، شهر الکترونیکی و آنیوه مجازی ... [مقاله کنفرانسی]
جلالی، ع. ا. (1382) شهر الکترونیک، دانشگاه علم و صنعت ...
کارگری، م، خادمی زارع، ح. (1384) طرح جامع فناوری اطلاعات ...
قبانچی، ا ح، زارعی، ب.(1386) ارایه چهارچوبی برای برنامه ریزی ... [مقاله کنفرانسی]
طباطبایی، ا.(1386) توانمندی منابع انسانی، دولت الکترونیک، شهروند الکترونیک، اولین ... [مقاله کنفرانسی]
کارگر راضی، م.(1386) تحقیق شهرداری الکترونیک در ایران، اولین کنفرانس ... [مقاله کنفرانسی]
Donath j.s.(2004) In habiting the virtual city, http:// postcards. www.media ...
Fukuda T.; Nagahama R.;kagaA.; (2003) collaboration support system for city ...
Giddens , A.(200 1) Sociology:4th Edition _ Combridge , Polity ...
Giddens, A.(1990), The Consequences of Modernity, Stanford, Clif, Stamford university ...
waddell P.:Borning A. (2004) A Case study in Digital Governimens ...
Wajabayashi, M.(2002) Urbon spece and cyberspace: Urban Environment in the ...
Budthimedhe _ k, Li, j.and George, R.V .(2002) eplaning : ...
Wyatts.ICT innovation incentral government: Learning from the past. International jurnal ...
Odendaal N.(2003). Information and communication technology and local government : ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک" توسط هادی جرفی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق خصوصی،تهران،ایران.؛ یوسف ابراهیمی نسب، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز بین المللی خلیج فارس،کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، خرمشهر، ایران؛ سعید نگراوی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،کارشناس شهرسازی وکارشناس شهرداری اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت شهری، شهروند الکترونیک، عصر ارتباطات، دولت الکترونیک، اعتمادسازی الکترونیکی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1318 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بی شک یکی از مهمترین زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری برای شهر الکترونیک اعتمادسازی نسبت به فضای مجازی است. توسعه شهری یکی از پدیده­های ویژه بوده که در رشد سریع شهرها و پیشی گرفتن آن از توانائی­ها و منابع مدیران شهری، ارائه خدمات شهری مناسب را برای مدیران شهری به یک چالش عظیم تبدیل نموده است. فضای پیچیده شهر، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری و شهر الکترونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله زیرساختهای اساسی یکپارچه سازی مدیریت شهری در راستای اعتمادسازی الکترونیکی شهر الکترونیک با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.