سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,471

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_1666

Index date: 20 July 2014

نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی abstract

با توجه به ویژگیهای امروزی زندگی شهرنشینی و تبعات آن، لزوم به وجود آمدن فضایی جهت حضور سازنده ادیبان، عارفان و هنرمندان، که رفتارسازان جامعه هستند، احساس میشود. با توجه بهاینکه در جوامع رو به رشد و در حال توسعه، لزوم بازنگری بهارزشها و عناصر فرهنگی، بیش از پیش حس میگردد، هدف از این پژوهش، ارائه طرحی معمارانه به وسیله ادراک فضا از طریق فرهنگایرانی و از نگاه عرفانی به جهان پیرامون، با ایجاد ارتباط بین فرهنگ و عرفان با معماری ایرانی و همچنین خلق فضایی با کارکرد فرهنگی میباشد. در این پژوهش طراحی مجموعه فرهنگی منتسب به شمستبریزی مورد نظر است. منظور از انتخاب این موضوع تنها طراحی یک فضا نیست، بلکه بررسی نقش و تاثیر عوامل طراحی دو بعدی در طراحیهای سه بعدی است، به عبارت دیگر بررسی عواملی که بتوانندمعماری را در جایگاه هنری و فرهنگی آن یاری رسانند. چنانچه شناخت کامل نسبت به مفاهیم پایه هنری و ادبی این حوزه صورت پذیرد، درک معنا، انتقال پیام و مفهوم فضا بهتر دریافت میگردد.لذا این تحقیق به دنبال شناخت این اصول و مفاهیم حرکت میکند تا در رابطه با طراحی فضاهای معماری و خلق فضاهای بهینه، بتوان کارآمدتر عمل نمود. هدف در این میان، پیدا کردن و ترکیب عناصرو کیفیتهایی می باشد که بتوانند دریک سیستم به وحدت لازم برسند و کیفیت مورد انتظار را برای برطرف کردن نیازهای مخاطبان مجموعه ایجاد کنند. روش تحقیق، روشی کیفی با رویکرد تحلیلتوصیفی و بر اساس برداشتها از نمونههای موجود در هنر معماری ایران است. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات به صورت دسته بندی اطلاعاتی است که امور کمی و کیفی را بررسی میکنند، که به تناسب موضوع مورد تحقیق بصورت تشریحی، استقرایی و استنتاجی به مسأله میپردازد. همچنین از عقل، منطق و استدلال نیز استفاده شده است

نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی Keywords:

نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی authors

فاطمه جمشیدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری

محمد رحمانی قصبه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهرسمنان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری

حسین اردلانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهشتی، م . نسبت ظا هر و با طن د ...
حسنی، ح . جا و د ا ن خر د، ...
فلسفه و کلام تر د ید، آذ ر 1377، شما ...
لرین‌کوب، ع . پله پله تا ملاقا ت خد ا ...
فلامکی، م . م . ریشه ها و گر ایش ...
د یبا، د . ا لها م و بر د ...
Muthesius H. S tyl e-architecture and building-art, 1902 ...
International Conference On Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی" توسط فاطمه جمشیدی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری؛ محمد رحمانی قصبه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهدیشهرسمنان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری؛ حسین اردلانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشکده هنر و معماری، گروه معماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضا، فرهنگ، مجموعه فرهنگی، معماری ایرانی عرفانی، شمس تبریزی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به ویژگیهای امروزی زندگی شهرنشینی و تبعات آن، لزوم به وجود آمدن فضایی جهت حضور سازنده ادیبان، عارفان و هنرمندان، که رفتارسازان جامعه هستند، احساس میشود. با توجه بهاینکه در جوامع رو به رشد و در حال توسعه، لزوم بازنگری بهارزشها و عناصر فرهنگی، بیش از پیش حس میگردد، هدف از این پژوهش، ارائه طرحی معمارانه به وسیله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نمود فضای معماری ایرانی عرفانی – درطراحی مجموعه فرهنگی شمس تبریزی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.