بررسی امکان استفاده از دزهای کاهش یافته علفکش ایمازتاپیر در مدیریت علفهای هرزلوبیا قرمز

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 667

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PULSES05_065

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393

Abstract:

به منظور بررسی امکان استفاده از دزهای کاهش یافته علف کش ایمازتاپیر در مدیریت علف های هرز لوبیا قرمز، آزمایشی در سال 1532 به صورت بلوک کامل تصادفی در مزرعه ی آموزشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام گرفت.تیمارهای آزمایش شامل علف کش ایمازتاپیر در 3 سطح0و25و50و75و100درصد دز توصیه شده به همراه شاهد عاری از علف های هرز در سه تکرار اجرا شد. بر اساس نتایج برازش مدل، ED50 یا میزان دز لازم برای کاهش 30 درصد از وزن خشک علف های هرز31/7بدست آمد. همچنین میزان عملکرد از تیمار وجین، دز های 100 و 33 درصد به ترتیب 422و4054 و 5 کیلوگرم در هکتار حاصل شد. احتمالا کاهش عملکرد بدست آمده در دز 33 درصد به دلیل تاثیر تک بوته هایی بود که از تاثیرعلف کش در امان ماندند. در غلظت های پایین، میزان عملکرد در تیمارهای 50و25و0به ترتیب 1710و1507و257 کیلوگرم بهدست آمد. عملکرد بسیار پایین محصول در زمانی که علف کش به کار برده نشد نشان از نقش موثر علف کش حتی در دزهای پایین دارد. با توجه به این نتایج می توان گفت، استفاده از دزهای کاهش یافته این علف کش در کنار استفاده از یک شیوه ی کنترلی مکمل، می تواند در مدیریت علف های هرز این محصول مورد توجه قرار گیرد

Keywords:

لوبیا قرمز , دز های کاهش یافته , علفکش

Authors

علی باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

حمید رحیمیان مشهدی

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

مصطفی اویسی

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • دری ح، لک م، بن جمالی س م، ادیور م، ...
  • اسفند 1392-پردیس کشاورزی دانشگاه تهران ...
  • Oveisi, M., Rahimian mashhadi, H., Yousefi, A.R., Alizade, H, Baghestani, ...
  • Ritz, C. & Streibig, J. C. (2005) Bioassay Analysis using ...
  • نمایش کامل مراجع