سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر آب و هوا برگردشگری شهر اصفهان با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET) و شاخص نظر متوسط پیش بینی شده (PMV)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 625

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CCASD01_176

Index date: 1 September 2014

تأثیر آب و هوا برگردشگری شهر اصفهان با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET) و شاخص نظر متوسط پیش بینی شده (PMV) abstract

توریسم و صنعت گردشگری بخش عمده ای از اقتصاد جهانی را تشکلی می دهد و یکی از بزرگترین صنایع و منابع ایجاد کار و ارزوآوری است. پیش بینی شده که تا سال 2020 تعداد توریسم بین المللی به 1/6 میلیارد نفر برسد و درآمدی حدود 1/590 میلیارد دلار را مطابق برآورد سازمان جهانی جهانگردی (WTO) حاصل خواهد شد. یکی از عوامل مؤثر بر سلامت و آسایش انسان خصوصاً در بحث گردشگری شرایط آب و ه وایی می باشد. وضعیت آب و هوایی یک منطقه یکی از مهمترین عوامل مؤثر در جذب یا دفع گردشگری می باشد. پارامترهای اقلیمی تأثیر زیادی در بخش توریسم و جهانگردی دارند. هوا و اقلیم نه تنها بر منابع زیست محیطی مناطق (که بر اساس توریست و جهانگردی مناطق هستند) تأثیر می گذارد، بلکه خود به عنوان یکی منبع توریستی مطرح است که در کیفیت توریستی یک منطقه و تجربه توریستی جهانگردان و توریست ها تأثیر بسیار زیادی دارد (پری، 1997). اقلیم و گردشگری وابستگی زیادی به یکدرگیر دارند، به گونه ای که دارا بودن شرایط مطلوب اقلیم جزو مزیت ها و ت وان های بالقوه برای گردشگری محسوب می شود و اغلب مسافران در انتخاب مکان و زمان سفر به شرایط آب و هوایی توجه می کنند بیان شرایط اقلیم آسایشی معمولاً با شاخص هایی بیان می گردد که در آن مجموعه ای از عناصر هواشناختی و انسانی و محیطی دخالت داده می شود. این شاخص ها داده های اقلیمی را به شکلی ارائه می کنند که نشان دهنده واکنش افراد به شرایط آب و هوایی است و در طبقه بندی عددی، درجاتی را از بسیار مناسب تا بسیار نامناسب- دربر می گیرند. این شاخص ها تفسییر تأثیرات پیچیده عناصر جوی را از آسایش انسان آسان تر می کنند و امکان مقایسه مکان های مختلف را از دیدگاه اقلیم آسایشی فراهم می آورند. (دی فرتیاس، 2001).

تأثیر آب و هوا برگردشگری شهر اصفهان با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET) و شاخص نظر متوسط پیش بینی شده (PMV) authors

طاهره بهروز

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران

رضا برنا

عضو هیئت علمی گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران

زهرا خزائی

عضو هیئت علمی گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهادری، کورش (1389)، اقلیم و گردشگری در استان بوشهر، پایان ...
بهیار، محمد باقر (1382)، بررسی سینوپتیکی آماری خشکسالی در استان ...
پاینده، نصرالله، غلامرضا؛ زکی (1385)، محاسبه ی دمای موثر استاندارد ...
ذولفقاری، حسن (1386)، تعیین تقویم مناسب گردشگری در تبریز با ...
سازمان هواشناسی کشور، اقلیم و گردشگری استان اصفهان، انتشارات سازمان ...
شایان، سیاوش، وحید، کشاورزی (1388)، مطالعه شرایط اقلیمی جزیره کیش ...
فرج زاده، منوچهر (1389)، ارزیابی و پهنه بندی اقلیم گردشگری ...
Amelung B.and , D. viner (2 _ _ 6) , ...
Amiran ashvili, a. matzarakis, A. Kartvelishvili, L _ _ (200 ...
De freitas , C.R..(200 _) _ Theory, concepts and methods ...
Endler, c, matzarakis, A. , (2007), climate change and climate ...
Fanger , p.o, 1972, thermal comfort, mc Graw -Hill, new ...
Grigorieva, E _ A.matzarakis, A. , 20 _ _ , ...
_ _ on _ _ _ _ , _ _ ...
Hoppe p., 1999, the physiological equivalent temperature _ a universal ...
Jendritzky , g. men z , g. _ Schmidt - ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر آب و هوا برگردشگری شهر اصفهان با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET) و شاخص نظر متوسط پیش بینی شده (PMV)" توسط طاهره بهروز، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران؛ رضا برنا، عضو هیئت علمی گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران؛ زهرا خزائی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی تغییرات اقلیم و مهندسی توسعه پایدار کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 10 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 625 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توریسم و صنعت گردشگری بخش عمده ای از اقتصاد جهانی را تشکلی می دهد و یکی از بزرگترین صنایع و منابع ایجاد کار و ارزوآوری است. پیش بینی شده که تا سال 2020 تعداد توریسم بین المللی به 1/6 میلیارد نفر برسد و درآمدی حدود 1/590 میلیارد دلار را مطابق برآورد سازمان جهانی جهانگردی (WTO) حاصل خواهد شد. یکی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر آب و هوا برگردشگری شهر اصفهان با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک (PET) و شاخص نظر متوسط پیش بینی شده (PMV) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.