سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارندگی برای زمان تمرکز حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری در استان فارس

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,437

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI10_006

Index date: 25 March 2007

طراحی هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارندگی برای زمان تمرکز حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری در استان فارس abstract

بسیاری از حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری می باشد.بنابراین هیدروگراف سیلاب و حداکثر بده سیلابی از فرمولهای تجربی از قبیل SCS محاسبه می شود. پارامتر های ورودی در روش SCS ماکزیمم عمق بارش و ، هیتوگراف آن برای دوره زمانی برابر با زمان تمرکز حوضه آبریز می باشد. در بسیاری از ایستگاههای هواشناسی فقط بارندگی روزانه اندازه گیری می شود، بنابراین بارندگی برای زمان تمرکز کمتر از ٢٤ ساعت باید از آمار نزدیکترین ایستگاه سینوپتیک استفاده شود. روابط ماکزیمم بارش برای فواصل زمانی ١٢،٦،٤،٣،٢ ساعته و بارندگی روزانه برای چهار ایستگاه سینوپتیک استان فارس محاسبه شد. هیتوگراف تجمعی بارندگی برای فواصل زمانی ١٢،٦،٤،٣،٢ ساعته رسم گردید. دو هیتوگرافB و Aبرای استان فارس پیشنهاد شد. روش پیشنهادی و روش SCS برای یک حوضه آبریز در استان فارس مقایسه شد. حداکثر بده سیلابی و زمان تأخیر در روش پیشنهادی بمراتب کمتر از روشSCS می باشد. توصیه می شود برای تهیه هیدروگراف سیلاب از هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارش برابر زمان تمرکز حوضه های آبریز استان فارس از روش پیشنهادی استفاده شود.

طراحی هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارندگی برای زمان تمرکز حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری در استان فارس authors

طیبه فرج پور

دانشجوی کارشناسی ارشدآبشناسی دانشگاه شیراز

عزت اله رییسی

استاد بخش علوم زمین دانشگاه شیراز

مهدی زارعی

دانشجوی دکترای آبشناسی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
علیزاده، امین، 1380، اصول هیدرولوژی کاربردی، مشهد، دانشگاه امام رضا ...
سید احمد میرباقری، 1374، هیدرولوژی مهندسی، دانشگاه شیراز. ...
حاتمی یزد، ابوذر، تقوایی ابریشمی، علی اصغر، قهرمان، بیژن (1384) ...
Chow, V.T. 1988. Applied hydrology, Mc Graw Hill, New York. ...
Huff, F.A.1967. Time distribution of rainfall in heavy storm, Water ...
Richard H. M . 1982. Guide To Hydrologic Analysis Using ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارندگی برای زمان تمرکز حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری در استان فارس" توسط طیبه فرج پور، دانشجوی کارشناسی ارشدآبشناسی دانشگاه شیراز؛ عزت اله رییسی، استاد بخش علوم زمین دانشگاه شیراز؛ مهدی زارعی، دانشجوی دکترای آبشناسی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4437 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری می باشد.بنابراین هیدروگراف سیلاب و حداکثر بده سیلابی از فرمولهای تجربی از قبیل SCS محاسبه می شود. پارامتر های ورودی در روش SCS ماکزیمم عمق بارش و ، هیتوگراف آن برای دوره زمانی برابر با زمان تمرکز حوضه آبریز می باشد. در بسیاری از ایستگاههای هواشناسی فقط بارندگی روزانه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی هیتوگراف و ماکزیمم عمق بارندگی برای زمان تمرکز حوضه های آبریز فاقد ایستگاه هیدرومتری در استان فارس با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.