سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 866

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANWEED05_204

Index date: 5 September 2014

اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو abstract

به منظور بررسی تاثیر گیاهان پوششی زمستانه و بقایای آنها و روش های مکانیکی بر تراکم و زیست توده علف های هرز در باغ های آلو، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار در پائیز 1389 در یکی از باغات آلوی شهرستان ارومیه اجراء شد. تیمارها به صورت ترکیب 4 گونه گیاه پوششی شامل 1- چاودار 2- شبدر ایرانی 3- کلزا 4- جو 5- شاهد با علف هرز و 6- شاهد بدون علف هرز و دو نوع مدیریت شامل: 1- یک نوبت قطع گیاه پوششی توسط موور در زمان گلدهی باغ و 2- اختلاط گیاه پوششی با خاک در مرحله گل دهی باغ توسط روتیواتور اعمال شدند. تیمارهای شاهد بدون علف هرز (وجین دستی) و شاهد بدون وجین نیز در آزمایش لحاظ گردید. روند رشد و تعیین شاخص هایی از قبیل شاخص سطح برگ (LAI) و سرعت رشد محصول (CGR) گیاهان پوششی و همچنین درصد نور عبوری از سایه انداز در سال 90 اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد با مساعد شدن شرایط آب و هوایی بر زیست توده گیاهان پوششی افزوده و زیست توده چاودار و جو بیش از شبدر و کلزا بود. بررسی ها نشان داد که دوام کلزا از دیگر گیاهان پوششی کمتر بوده و این می تواند در کنترل علف های هرز اول فصل تاثیرگذار باشد. از نظر نور عبوری، چاودار در وضعیت بهتری قرار داشت و کلزا از این حیث ضعیف ترین تیمار گیاهان پوششی بود. نوع مدیریت گیاهان پوششی بر وزن و تعداد علف های هرز تاثیر معنی داری (p<0.05) داشت. در مجموع تیمارهای گیاه پوششی چاودار به همراه روتیواتور مناسب ترین و گیاه پوششی کلزا به همراه کف بر کردن نامناسب ترین تیمارها برای کنترل علف های هرز در باغ مورد آزمایش بودند.

اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو Keywords:

اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو authors

ناصر جعفرزاده

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی

محمد بازوبندی

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ارزانی ک. وع. ایمانی. 1377. اهمیت احداث باغ میوه و ...
حیدری یزدی، س.م. ل. علیمرادی، ک. بخش کلارستاقی. 1389. ارزیابی ...
شهریور ماه 1392- پردیس کشاورزی دانشگاه تهران ...
Blum, u., L. D. king, T. M. Gerig, M. E. ...
Bordelon, B. P., and S. C. Weller. 1997. Pre plant ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو" توسط ناصر جعفرزاده، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی؛ محمد بازوبندی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش علوم علف های هرز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گیاهان پوششی، علف های هرز، کنترل، باغات میوه هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 866 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی تاثیر گیاهان پوششی زمستانه و بقایای آنها و روش های مکانیکی بر تراکم و زیست توده علف های هرز در باغ های آلو، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 6 تیمار و 4 تکرار در پائیز 1389 در یکی از باغات آلوی شهرستان ارومیه اجراء شد. تیمارها به صورت ترکیب 4 گونه گیاه پوششی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر گیاهان پوششی در کنترل علف های هرز باغ های آلو با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.