سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,018

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCOS02_166

Index date: 27 September 2014

وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور abstract

در دهه های اخیر به دلیل مشکلات بازیابی مبتنی بر متن، بازیابی تصویر بر اساس محتوا که یکی از حوزه های بسیار مهم تحقیقاتی در زمینه پردازش تصویر و پایگاه داده های چند رسانه ایی بوده است پیشنهاد شده است . بازیابی تصویر بر اساس محتوا یعنی جستجو در یک مجموعه تصاویر، هنگامی که نمونه ورودی نیز خود یک تصویر باشد . برای رسیدن به این هدف، ابتدا یک سری ویژگی از تصاویر استخراج می شود و سپس بین این ویژگیها یک عمل مقایسه صورت میپذیرد و در نهایت تصاویری که بیشترین شباهت با تصویر نمونه را دارند انتخاب میشوند.یکی از مشکلات سیستم های بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا گپ معنایی میباشد که برای رفع آن، کاربر را از طریق بازخورد ربط در فرآیند بازیابی دخیل می کنند کاربر معمولا از طریق وزن دهی به تصاویر مرتبط با سیستم ارتباط برقرار می کند سپس از این مقادیر برای تعیین مجدد وزن هر یک از ویژگی های استخراج شده از تصویر استفاده خواهد شد اما تعیین وزن دقیق هر یک از این تصاویر مشکل می باشد بنابراین برای رفع آن از کاربر خواسته می شود که تنها تصاویر را به عنوان مرتبط و غیرمرتبط علامت بزند سپس با استفاده از ماشین بردار پشتیبان وزن دهی مجدد ویژگی های استخراج شده صورت خواهد گرفت. بر اساس نتایج حاصل ، این روش علاوه بر رهایی کاربر از تعیین وزن ها، باعث بهبود دقت در فرآیند بازیابی تصاویر می شود.

وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور Keywords:

بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا , بازخورد ربط , وزن دهی ویژگی ها , ماشین بردار پشتیبان

وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور authors

آکو محمودی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران

رضا آقایی زاده ظروفی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران

منصور فاتحی

مرکز تحقیقات انفورماتیک تصویربرداری، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ج. عباس پور، " نمایه سازی تصاویر :چالش‌ها و رویکردها ...
ن. نعمت زاده، ر. صفابخش، _ بایابی مبتنی بر رنگ ...
ز . منصوری، مجم‌زاد، " مروری بر سیستم‌های بازیابی تصویر ...
H. Miller, N. Michoux, D. Bandon and A Geissbuhler, "A ...
N.Singhai, S _ K.Shandilya, 'A Survey On:Content Based Image Retrieval ...
C.B.Akgul , D. L.Rubin, S.Napel , C.F.Beaulieu, H .Greenspan, ...
P.Howarth, and S _ Ruger, 'Evaluation of Texture Feature for ...
_ _ _ _ _ vol. 10(5), 1055-1064. ...
Rafael C. Gonzales, Richard E. Woods, Digital Image Processing, third ...
Q.Tian, et al, "Update Relevant Image Weights for Content-Based Image ...
L.Zhang, et al, " Support Vector Machine Learning For Image ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور" توسط آکو محمودی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ رضا آقایی زاده ظروفی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ منصور فاتحی، مرکز تحقیقات انفورماتیک تصویربرداری، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا ، بازخورد ربط، وزن دهی ویژگی ها، ماشین بردار پشتیبان هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1018 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر به دلیل مشکلات بازیابی مبتنی بر متن، بازیابی تصویر بر اساس محتوا که یکی از حوزه های بسیار مهم تحقیقاتی در زمینه پردازش تصویر و پایگاه داده های چند رسانه ایی بوده است پیشنهاد شده است . بازیابی تصویر بر اساس محتوا یعنی جستجو در یک مجموعه تصاویر، هنگامی که نمونه ورودی نیز خود یک تصویر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله وزن دهی مبتنی بر SVM برای اعمال بازخورد ربط در سیستم های بازیابی تصویر محتوا محور با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.