بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
Publish place: 22nd International Congress on Food Technology
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 704
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI22_050
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
Abstract:
پژوهش با هدف استخراج روغن هسته خرما، به عنوان بخشی از ضایعات تولید خرما، و بررسی خصوصیات آن انجام شده است. برای استخراج روغن از هسته خرما از دستگاه سوکسله استفاده شد. سه پارامتر متغیر در این پژوهش عبارتند از: زمان ( 4و8و12 ساعت)، نسبت حلال به جامد ( 3:1 و6:1 و 9:1 ) و توان سوکسله ( 100 و 200 وات). حلال مورد استفاده در این آزمون هگزان بود. اثر این سه پارامتر بر بازدهی استخراج روغن و ترکیب هسته خرما مورد بررسی قرار گرفت. شرایط بهینه برای استخراج روغن توان 200 وات، 12 ساعت و نسبت حلال به جامد 9:1 تعیین شد. در روغن هسته خرمای کبکاب ده اسید چرب مختلف شناسایی شد. اسیدهای چرب اولئیک 43/79درصد-32/45استئاریک 29/48درصد-20/86 وپالمتیک اسید14/63درصد-11/92به ترتیب، اسیدهای چرب عمده روغن هسته کبکاب هستند. بیشترین مقدار اولئیک اسید در 200 وات، 12 ساعت و نسبت 9:1 به دست آمد
Keywords:
Authors
عطیه دادجو
بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
محمدتقی گلمکانی
بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
مرضیه موسوی نسب
بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
غلامرضا مصباحی
بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :