سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر الگوی کاشت و تراکم بر عملکرد علوفه سیلویی، عملکرد ماده خشک ذرت سینگ لکراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 800
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT10_697

Index date: 17 October 2014

اثر الگوی کاشت و تراکم بر عملکرد علوفه سیلویی، عملکرد ماده خشک ذرت سینگ لکراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه abstract

این آزمایش به منظور تعیین اثر سطوح مختلف الگوی کاشت و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی سینگل کراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه انجام گرفت. آزمایش به صورت کرت های خرد شده و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در تیر ماه سال 1384 در ایستگاه تحقیقات ماهیدشت کرمانشاه به اجرا درآمد. سه الگوی کاشت 5، 65 و 75 سانتیمتر در قالب فاصله بین ردیف در کرت های اصلی و تراکم 8، 10 و 12 بوته در مترمربع در کرت های فرعی قرار داده شدند . نتایج تجزیه واریانس داده ها بیانگر آن است که بین سطوح مختلف الگوی کاشت و تراکم بوته ازنظر عملکرد علوفه سیلویی و ماده خشک کل، برگ، ساقه و گل تاجی اختلاف معنی دار وجود دارد، اما اثر این فاکتورها بر صفات عملکرد ماده خشک بلال و پوسته بلال معنی دار نبود . بیشترین عملکرد علوفه سیلویی و ماده خشک به ترتیب از الگوی کاشت 55 سانتیمتر به میزان 67130 و 21455 کیلوگرم در هکتار و در بین تراکم ها از تراکم 120 هزار بوته در هکتار به میزان 66760 و 21140 کیلوگرم در هکتار به دست آمد. مقایسه میانگین ترکیب متقابل فاکتورها نشان داد که بیشترین عملکرد علوفه سیلویی و ماده خشک از الگوی کاشت 55 سانتیمتر و تراکم 12 بوته در مترمربع به ترتیب به میزان 76667 و 25155کیلوگرم در هکتار به دست آمد.

اثر الگوی کاشت و تراکم بر عملکرد علوفه سیلویی، عملکرد ماده خشک ذرت سینگ لکراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه Keywords:

ذرت , الگوی کاشت , تراکم بوته , عملکرد علوفه سیلویی و عملکرد ماده خشک

اثر الگوی کاشت و تراکم بر عملکرد علوفه سیلویی، عملکرد ماده خشک ذرت سینگ لکراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه authors

کامبیز پارسایی تبار

دانشجویان سابق کارشناسی ارشد، کارشناسان زراعت شرکت کشاورزی و دامپروری مگسال

سید عطااله سیادت

استاد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان)

محمدحسین قرینه

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان)

خلیل عالمی سعید

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان)

مقاله فارسی "اثر الگوی کاشت و تراکم بر عملکرد علوفه سیلویی، عملکرد ماده خشک ذرت سینگ لکراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه" توسط کامبیز پارسایی تبار، دانشجویان سابق کارشناسی ارشد، کارشناسان زراعت شرکت کشاورزی و دامپروری مگسال؛ سید عطااله سیادت، استاد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان)؛ محمدحسین قرینه، استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان)؛ خلیل عالمی سعید، استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین (خوزستان) نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ذرت، الگوی کاشت، تراکم بوته، عملکرد علوفه سیلویی و عملکرد ماده خشک هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 800 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این آزمایش به منظور تعیین اثر سطوح مختلف الگوی کاشت و تراکم بوته بر عملکرد کمی و کیفی ذرت سیلویی سینگل کراس 647 در شرایط کشت دوم مناطق معتدل کرمانشاه انجام گرفت. آزمایش به صورت کرت های خرد شده و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در تیر ماه سال 1384 در ایستگاه تحقیقات ماهیدشت کرمانشاه به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است.