سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده

Publish Year: 1372
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,517

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISEP08_010

Index date: 12 April 2007

مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده abstract

بروز زلزله در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه، نظیر ایران موجب بروز پدیده های زیر می شود: 1- تخریب ساختمان های کشاورزی از جمله محل مسکونی . 2- معدوم یا مصدوم شدن همه یا برخی از اعضای خانوار روستایی. 3- تعطیل دایم یا موقت فعالیتهای کشاورزی و کاهش بلافاصله فعالیت ها. لذا، چهار واحد بعد از زلزله متناسب با ززله و ویژگی های منطقه و ساختمان های مربوطه دچار آسیب می شوند.

مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده authors

مهدی طالب

استاد دانشگاه تهران، مشاور بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دریافت مهالغی نقد به صورت بلاعوض برای تهیه مسکن موقت ...
احداث مساکن موقت عمدتا در ابعاد _ مترمرع، به‌وسیله مصالح ...
بررسی مشارکت روستائیان در اجرای طرح‌های هادی روستایی و پروژه‌های ...
_ مشاهده مشارکتی به صورت متناوب و در طول دوره ...
اگر عدم مشارکت روستائیان در بازسازی مساکن خود، مشکل عمده‌ای ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده" توسط مهدی طالب، استاد دانشگاه تهران، مشاور بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نوشته شده و در سال 1372 پس از تایید کمیته علمی هشتمین سمینار بین المللی پیش بینی برای زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 23 فروردین 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1517 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بروز زلزله در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه، نظیر ایران موجب بروز پدیده های زیر می شود: 1- تخریب ساختمان های کشاورزی از جمله محل مسکونی . 2- معدوم یا مصدوم شدن همه یا برخی از اعضای خانوار روستایی. 3- تعطیل دایم یا موقت فعالیتهای کشاورزی و کاهش بلافاصله فعالیت ها. لذا، چهار واحد بعد از زلزله متناسب با ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مشارکت روستائیان در بازسازی مناطق زلزله زده با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.