جهان علم و فن امروزین، دیگر دنیای پهناور و ناشناخته دیروز نیست. این جهانی کوچک است که بعد مکانی دیگر در ان مصداقی ندارد و دانش د ران، بعدی زمانی یافته است. محصول ماندن در نکان، یغتی ماندن در زمان و دور ماندن از قافله ای که سریع به پیش می تازد.
امروزه دانش و تجربه، دیگر متعلق به قوم یا ملت خاصی نیست. این تجربیات در دسترس همگان است و آن جامعه ای پیش می رود و سود می برد که فارغ از هر گونه دغدغه خاطر، این تجربیات را در انطباق با نیازهای خویش بکار گیرد و از آن ره به دستاوردی نو نائل اید.
ما درجچهانی زندگی می کنیم که تلویزیون، رادیو و روزنامه های یومیه مدام به ما یادآوری می شوند که ، حوادث ناگوار در هر زمان و د رهر مکانی ممکن است بر سر ما فرود آید و در حالی که قرن بیست نزدیک می شود، با مجموعه ای متغیر از شرایط اکولوژیک و تکنولوژیک روبرو هستیم، که جمعیت های بسیاری را در برابر تاثیر بلاای طبیعی آسیب پذیر تر می سازد.
علاوه بر رشد سریع جمعیت ، پیشرفت تکنولوژی در قرن حاضر نیز بدون مخارج و خطر آتش صورت نگرفته است. توسعه سریع صنعتی به ویژه در شهرهای پر جمعیت ، خطرات جدیدی را ایجاد کرده که قبلا در محل کار و در مجاورتمان ناشناخته بودند.