سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,811

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ETEC03_353

Index date: 29 October 2014

بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران abstract

آلودگی نفتی یکی از خطرات جدی تهدیدکننده محیط زیست و موجودات زنده است. حل این معظل زیست محیطی به روش های گوناگون از دیرباز مورد توجه محققان علوم زیستی بوده است . در طبیعت چاه های نفتی وجود دارد که به علت تزریق آب دیگر قادر به تولید نفت نیستند و یا به اصطلاح غرقاب شده اند. همچنین چاه هایی وجود دارند که به دلیل رسوب ترکیبات آلی و معدنی مسدود شده اند. بنابراین بعد از استخراج اولیه و ثانویه نفت، حدود 80 درصد در چاه ها باقی می ماند. بنابراین روش های مختلفی به منظور استخراج باقی مانده نفت به وجود آمده است ، که یکی از این روش ها ، MEOR می باشد. در این روش به وسیله میکروب های مخصوص و مشخص میزان نفت استخراجی از چاه ها را افزایش می دهند. شرایط فیزیکی نفت مثل دما ، فشار و نمک ، عامل محدود کننده استفاده از MEOR است. از آنجا که شرایط فیزیکی چاه های نفت با هم فرق می کنند نمی توان برای همه آن ها از یک نوع میکروارگانیسم استفاده نمود. روش MEOR به طور چشمگیری محدود به دمای حداکثر 80 درجه است . انواع باکتری های مورد استفاده در MEOR ، سودوموناس ، میکروکوکوس ، کلستریدیوم ، انتروباکتریاسه ، اشرشیاکلی ، مایکوباکتریوم ، لوکونوستوک ، باسیلوس لینکنی فرمیس می باشند. یکی از روش های جدید برای رفع این آلودگی ها استفاده از باکتری های نفت خوار است که در کشور ما نیز این باکتری ها جداسازی شده اند. این باکتری ها قادرند مواد ترکیبات نفتی را تا 100٪ به بیومس میکروبی و گاز کربنیک تبدیل کنند. در صورتی که بهترین سویه های جدا شده در آلمان تنها 80 درصد قادرند این کار را انجام دهند. میکروب های خورنده نفت می توانند میادین قدیمی نفتی را احیا نمایند . در این مقاله استفاده از میکروب ها برای افزایش برداشت از میادین هیدروکربنی بررسی می شود.

بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران Keywords:

بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران authors

محمدکیا کیانیان

عضو هیات علمی دانشکده کویرشناسی دانشگاه سمنان

فاطمه چشم براه

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد

سیما کاووسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Abrams, A., 2008. "The Influence of Viscosity, Interfacial Tension and ...
Bailey, S.A., Kenney, T.M., and Schneider, D.R., 2001. Microbial Enhanced ...
Gullapalli, I.L., Bae, J.H., Heji, K., 2000. Laboratory Design and ...
Kamal, F., Samadi, N., Assadi, M. M., Moazami, N., and ...
Karim, M.G.A., Salim, M.A.H., Zain, Z.M. and Talib, N.N., 2009. ...
Mark E. Johnson, Ellis A. Mona and Michael S. Watermad, ...
Stewart, T. L., Fogler, H.S., 2010. Biomass Plug Development and ...
Zahid, S., Khan, H.A., Zahoor, M.K., 2007. A review on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران" توسط محمدکیا کیانیان، عضو هیات علمی دانشکده کویرشناسی دانشگاه سمنان؛ فاطمه چشم براه، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد؛ سیما کاووسی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه گرگان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلودگی نفتی ، MEOR ، مخازن نفت ، باکتری ، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1811 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آلودگی نفتی یکی از خطرات جدی تهدیدکننده محیط زیست و موجودات زنده است. حل این معظل زیست محیطی به روش های گوناگون از دیرباز مورد توجه محققان علوم زیستی بوده است . در طبیعت چاه های نفتی وجود دارد که به علت تزریق آب دیگر قادر به تولید نفت نیستند و یا به اصطلاح غرقاب شده اند. همچنین چاه هایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی استفاده از MEOR در ازدیاد برداشت از مخازن نفت در ایران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.