سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 970

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEHH02_593

Index date: 4 November 2014

راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران abstract

اکثر بافت های فرسوده کشور در معرض حوادث ناگواری چون زلزله قرار دارند و توانایی مقابله با آن را ندارند . از آنجایی که این بافت ها به طور عمده در مراکز شهر ها وجود دارند ، به دلیل عرض کم معابر و وجود بن بست های فراوان در هنگام وقوع حوادثی چون زمین لرزه، حتی امکان کمک رسانی نیز نخواهند داشت. از این رو مدیریت جامع بحران برای جلوگیری گسترده از کلیه عوامل موثر در بهینه سازی اقدامات و کاهش خسارات ناشی از بحرا ن ها و مقابله هوشمندانه و برنامه محور با آن پدید آمده است.هدف از اینپژوهش ارائه راهکارهای اصولی است تا توجه مسئولان و متولیان امور شهری را به این مهم جلب کنیم که با درایت و برنامه ریزی صحیح به مدیریت قبل، حین و بعد از وقوع بحران در بافت های فرسوده بپردازند که نتیجه چنین امری کاهش خسارات ناشی از وقوع بحران در این مناطق خواهد بود خواهد بود .روش تحقیق در این پژوهش توصیفی – تحلیلی( تحلیل محتوا) و نیز استفاده از تجارب کشورهای دنیا و جامعه مورد مطالعه منطقه 12 شهر تهران است.این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که از جمله راهکارهای اجرایی مدیریت قبل، حین و بعد از بحران، در بافت های فرسوده شهری کدام اند؟ نتایج به دست آمده نشان می دهد که برنامه ریزی و اقدام به منظور افزایش توانمندی ها و جلب مشارکت های مردمی در قالب رویکرد اجتماع محور (سطح محلی) از جمله مواردی است که می تواند در زمینه مدیریت بحران در بافت های فرسوده بسیار کارآمد باشد.

راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران Keywords:

راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران authors

زهرا زمانی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری،دانشگاه خوارزمی،تهران

حکیمه بهبودی

کارشناس ارشد جغرافیا برنامه ریزی محیطی، دانشگاه خوارزمی، تهران

صادق حاجی نژاد

کارشناس ارشد جغرافیا برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی، تهران

زهرا احدی

کارشناس ارشد جمعیت شناسی، دانشگاه تهران.تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسدی عمادی آبادی، سعیده (1390)، مدیریت کاهش خطر پذیری و ...
پور احمد، احمد، لطفی، صدیقه، فرجی _ امین _ عظیمی، ...
جعفری، طوفان (1388)، راهکارهای زمینه ساز نوسازی خودانگیخته در بافت ...
شریعتی، قاسم (1383)، تدابیر ژاپنی ها برای مقابله با زلزله، ...
عبدالهی، مجید (1382)، نگاهی شهر سازانه _ بازسازی بم، مجله ...
عندلیب، علیرضا (1386)، فرآیند نوسازی بافت های فرسوده شهر تهران، ...
عندلیب، علیرضا(1389) .اصول نوسازی شهری رویکردی نو به بافت های ...
محمودی، سید محمد (1382)، نقش سیستم های اطلاعاتی در مدیریت ...
موسسه مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای ایران (1391)، درس ...
نسیم، حاجی آقایی (1385) ه مدیریت بحران زلزله در نواحی ...
نظر پور، مجتبی (1386)، ساماندهی کالبدی - فضایی بخش مرکزی ...
Mitchell, _ K., Devine, N., andJagger , K., (1989) , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران" توسط زهرا زمانی، کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری،دانشگاه خوارزمی،تهران؛ حکیمه بهبودی، کارشناس ارشد جغرافیا برنامه ریزی محیطی، دانشگاه خوارزمی، تهران؛ صادق حاجی نژاد، کارشناس ارشد جغرافیا برنامه ریزی شهری، دانشگاه خوارزمی، تهران؛ زهرا احدی، کارشناس ارشد جمعیت شناسی، دانشگاه تهران.تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، زلزله، بافت فرسوده، تهران هستند. این مقاله در تاریخ 13 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 970 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اکثر بافت های فرسوده کشور در معرض حوادث ناگواری چون زلزله قرار دارند و توانایی مقابله با آن را ندارند . از آنجایی که این بافت ها به طور عمده در مراکز شهر ها وجود دارند ، به دلیل عرض کم معابر و وجود بن بست های فراوان در هنگام وقوع حوادثی چون زمین لرزه، حتی امکان کمک رسانی نیز ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت بحران و بافت فرسوده و مدیریت بحران شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله راهکارهای اجرایی مدیریت بحران زلزله در بافت فرسوده نمونه مطالعاتی: منطقه 12 شهر تهران با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.