سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,349

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCDCC01_059

Index date: 18 November 2014

بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن abstract

امروزه تغییرات اقلیمی به یکی از مهمترین چالشهای کره زمین بدل شده است. پدیدههایی همچون خشکسالیهای گسترده، سیلهای مخرب،آتشسوزیها، و همچنین گرد و غبارهای پردامنه بخشی از پیامدهای تغییرات اقلیمی میباشند. کاهش میزان پراکندگی و تغییر در الگوهایپراکنش بارش به موازات برداشت بیرویه از منابع آب، خشک شدن تالابها، جنگلتراشیها، تبدیل باغات به گسترههای مسکونی، رهاشدنزمینهای کشاورزی و به طور کلی تغییرات وسیع کاربری اراضی بدون توجه به پتانسیلهای سرزمین منجر به معضلات عدیدهای در کشور شدهاست که یکی از آنها پدیدهی گرد و غبار میباشد. گرد و غبار در بخشهایی از ایران بویژه در استان خوزستان زندگی مردم را دچار اختلالکرده و کیفیت زندگی را در برخی دیگر از استانهای کشور به شدت تحتالشعاع قرار داده است. تا کنون سه منشا اصلی برای گرد و غبار دراستان خوزستان عنوان شده است که یکی نابودی پوشش گیاهی و خشک شدن تالابها در استان خوزستان، کشور عراق و همچنین صحرایعربستان است و دیگر برداشت بی رویه آب از حوزه آبخیز رودخانههای منتهی به این دشت از جمله کارون، دز و کرخه در ایران و همچنیندجله و فرات در عراق، و پدیده تغییر اقلیم میباشد. این عوامل در نهایت منجر به خشک شدن جلگه آبرفتی خوزستان شده است. این تحقیق باهدف شناسایی روند تغییرات این پدیده (تغییر در تعداد روزهای همراه با گرد و غبار) در 50 سال گذشته در استان خوزستان و همچنینشناسایی پارامترهای اقلیمی مؤثر بر گرد و غبار محلی استان انجام شده است

بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن Keywords:

بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن authors

محمد شفیعی زاده

دانشجوی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان

حسین مرادی

استادیار گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
لستر براون، 1387. طرح امید (پلن (B2 آینده و محیط ...
مددی، ح. اشرف زاده، ر. بررسی تغییرات پوشش سرزمین در ...
DeMott, P., Sassen, K., Poellot, M. et al 2003. African ...
Gian_Reto Walther, Eric post, Annette Menzel, et al. 202. Ecological ...
IPCC 2007. Climate Change 2007; Synthesis Report. UNEP ...
IPCC 207. Contribution of Working Group I to the Fourth ...
Jason P Field, Jayne Belnap, David D Breshears, et al. ...
N. M. Mahowald , J. A. Ballantine , J. Feddema ...
Oli brown and alec Crawford 2009. Rising Temperatures, Rising Tensions ...
Richard Washington, Martin Todd, Nicholas J. Middleton, and Andrew S ...
V. Ramaswamy, O. Boucher, J. Haigh et al. Radiative Forcing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن" توسط محمد شفیعی زاده، دانشجوی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حسین مرادی، استادیار گروه محیط زیست، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی. نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی خشکسالی و تغییر اقلیم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییر اقلیم، گرد و غبار، رطوبت نسبی، دمای میانگین، تغییر کاربری اراضی هستند. این مقاله در تاریخ 27 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1349 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه تغییرات اقلیمی به یکی از مهمترین چالشهای کره زمین بدل شده است. پدیدههایی همچون خشکسالیهای گسترده، سیلهای مخرب،آتشسوزیها، و همچنین گرد و غبارهای پردامنه بخشی از پیامدهای تغییرات اقلیمی میباشند. کاهش میزان پراکندگی و تغییر در الگوهایپراکنش بارش به موازات برداشت بیرویه از منابع آب، خشک شدن تالابها، جنگلتراشیها، تبدیل باغات به گسترههای مسکونی، رهاشدنزمینهای کشاورزی و به طور ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پدیده گرد و غبار در استان خوزستان و عوامل موثر بر آن با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.