سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,566

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCCE07_135

Index date: 28 April 2007

کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی abstract

مقاله حاضر به طرح و توضیح مفاهیم مهم در توسعه ی فرایندهای مهندسی پایدار م یپردازد . انتظار می رود که یک مهندس طراح یک سیستم بیشترین بهره وری فنی ممکن با کمترین هزینه را تحت شرایط رایج ، اقتصادی و قانونی هدف قرار دهد، ضمن اینکه پیامدهای اخلاقی، اکولوژیکی و اجتماعی را لحاظ می کند . اکسرژی مفهومی است که سبب می شود تحقق چنین هدفی بسیار آسانتر گردد . از اینرو اکسرژی نگرش منحصر به فردی برای تعیین خسارات و بهینه سازی های اجتماعی فراهم می کند، و آنالیز اکسرژی چرخه عمر (LCEA) بعنوان شیوه ای برای بهتر نمودن این شرایط محیطی مطرح می گردد . اکسرژی همچنین مفهوم سودمندی در اقتصاد می باشد، در اقتصاد کلان، اکسرژی شیوه ای برای ارزیابی کاهش منابع و تخریب محیطی فراهم می آورد که از طریق مالیات اکسرژی صورت می گیرد . در اقتصاد خرد اکسرژی به شیوه سودمندی با آنالیز سود - هزینه تلفیق شده است تا طراحی را بهبود بخشد . با بهترین سیستم را بر طبق شرایط رایج اقتصادی می توان بدست آورد ( LCC) کاهش هزینه چرخه عمر و از طریق کاهش اتلاف اکسترژی می توان تاثیرات محیطی را به حداقل رساند .

کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی Keywords:

اکسرژی - بهینه سازی - آنالیز اقتصادی - ترمو اکونومیک

کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی authors

عبدالرضا مقدسی

گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

بهاره رضایی

گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

سید علی آل یاسین

گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

حمیدرضا سنایی پور

گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bejan. A., Tsatsoronis, G. and Moran, M., 1996, Thermal design ...
Boulding, K. E, 1966, "The economics of the coming spaceship ...
Brodyansky, V.M., Sorin, M. V. and Legoff, P., 1994, The ...
Chapman P.F. and F. Roberts, 1983, Metal Resources and Energy, ...
Evans, R. B. and Tribus, M., 1962, "A contribution to ...
Evans, R.B. and Tribus, M., 1965, _ _ Thermo economics ...
Grassman, P., 1950, Chemical Energy Technik, 4, pp. 77-80. ...
Gouy, G.., 1889, "About available energy" (in French), Journal physigue ...
IFIAS (International Federation of Instittes of Advanced study), 1975, Workshop ...
Kostenko, G., 1983, promishlenaya teplotechnika, 4, pp. 70-73. ...
Same, D. A., 1995, "Second law insight analysis compared with ...
Spreng, D. T., 1988, Net-Energy Analysis and the Energy Requirements ...
Stodola, A, m 1898, "The cyclic processes of the gas ...
Szargut, J., Morris, D. R., 1987, Cumulative Exergy Consumption and ...
Tribus, M, and El-Sayed, Y., 1982, "Introduction to Thermo economics ...
Wall, G., 1993, "Exergy, Ecology and Democracy Concepts of a ...
Wall, G., 1995, "Exergy and Morals", position paper at "Second ...
Goodstein, D, m 1994, Nature, Vol. 368, 14 April, P. ...
Grassman, P., 1950, Chemical Energy Technik, 4, pp. 77-80. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی" توسط عبدالرضا مقدسی، گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک؛ بهاره رضایی، گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک؛ سید علی آل یاسین، گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک؛ حمیدرضا سنایی پور، گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکسرژی - بهینه سازی - آنالیز اقتصادی - ترمو اکونومیک هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4566 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقاله حاضر به طرح و توضیح مفاهیم مهم در توسعه ی فرایندهای مهندسی پایدار م یپردازد . انتظار می رود که یک مهندس طراح یک سیستم بیشترین بهره وری فنی ممکن با کمترین هزینه را تحت شرایط رایج ، اقتصادی و قانونی هدف قرار دهد، ضمن اینکه پیامدهای اخلاقی، اکولوژیکی و اجتماعی را لحاظ می کند . اکسرژی مفهومی است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد اکسرژی و اقتصاد در بهینه سازی مصرف انرژی جهت مشخص نمودن شرایط و نقاط بهینه در فرآیندهای مهندسی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.