سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 665

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT13_0056

Index date: 25 November 2014

ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت abstract

به منظور بررسی تأثیر محرک های رشد ارگانیک و زمان برداشت بر اسید چرب دانه و شاخص بهره وری سویای رقم ویلیامز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار در سال 92-91 در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) به اجرا گذاشته شد. دراین تحقیق دو فاکتور، محلول پاشی مواد شامل 1- نانوکلات آهن (به نسبت 2 در هزار)، 2- کادوستیم (به نسبت 0/5 در هزار)، 3 - آمینول فورته (به نسبت 2 در هزار)، 4 - آب مغناطیسی ( 20 لیتر در متر مربع)، 5 - کمپوست زباله شهری (به میزان 10 تن در هکتار با نسبت 0/1 در آب اضافه شد)، 6- کود حیوانی (کود گاوی، به میزان 10 تن در هکتار با نسبت 0/1 در آب اضافه شد) و 7- کود شیمیایی نیتروژن خالص (به نسبت 5 در هزار از منبع اوره) به همراه یک تیمار شاهد و سه زمان برداشت 1- برداشت اول هنگامی که در ساقه اصلی دانه های غلاف 25-20 درصد رطوبت داشتند 2- برداشت دوم رسیدگی کامل غلاف ها (زرد شدن بیش از 95 درصد غلاف) و دانه های غلاف در ساقه اصلی 15-14 درصد رطوبت داشتند 3 - برداشت سوم پس از رسیدگی کامل غلاف ها و دانه های غلاف در ساقه اصلی کمتر از 14 درصد (12-10) درصد رطوبت داشتند، منظور شدند. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری از نظر اسیدهای چرب، میزان پروتئین، روغن و شاخص بهره وری بین تیمارهای محلول پاشی و زمان های برداشت وجود داشت. مقایسه میانگین اثر متقابل نشان داد که محلول پاشی نانو کلات آهن و کادوستیم در زمان برداشت دوم بیشترین میزان اسید اولئیک (به ترتیب 25/3 و 27/4 درصد) و اسید لینولئیک (به ترتیب 50/3 و 48/14 درصد) و آب مغناطیسی حداکثر میزان لینولنیک (11/3 درصد) را دارا بود. محلول پاشی نانو کلات آهن، آب مغناطیسی و کمپوست در زمان برداشت دوم بالاترین شاخص بهره وری (87/2، 78/15 و 81/05 درصد) و عملکرد دانه و روغن را دارا بود. با توجه به ترکیب اسیدهای چرب و بالا بودن ارزش تغذیه ای سویا به نظر می رسد که نانوکلات آهن و فرآورده های اسیدهای آمین های از نظر ترکیب شیمیایی (اسید اولئیک و لینولئیک) می تواند راهکار مناسبی در راستای کمک به صنایع روغن و کاهش هزینه های تولید باشد.

ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت Keywords:

ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت authors

پری طوسی

دانشجوی دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه

مهدی تاج بخش

استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه

مسعود اصفهانی

دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Aladjadjiyan, A., 2007. The physical methods for plant. Growing stimulation ...
_ Asad, A., Blamey, F., Edwards, D., 2002. Dry matter ...
_ _ Hadi, H., Jonoubi, P., 2009. Study of quantitative ...
_ Singh, B., Prasad, R., 1991. Response of maize (Zea ...
_ _ 2005. Physical refining of soybean oil and Comparison ...
Febr, _ C. E., Burmood, D r., Penningtae, J. S., ...
_ _ C., Yang, F., Wu, C., Zheng, L, Yang, ...
Kuepper, G, 2003. foliar fertilization. Appropriate technology transfer for rural ...
Toor, R. K., Savage, G. P., Heeb, A., 2006. Influence ...
_ 12. Wilcox, J. R., Shible, R. M., 2001. I ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت" توسط پری طوسی، دانشجوی دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه؛ مهدی تاج بخش، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه؛ مسعود اصفهانی، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسیدهای چرب، نانوکلات آهن، شاخص بهره وری هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی تأثیر محرک های رشد ارگانیک و زمان برداشت بر اسید چرب دانه و شاخص بهره وری سویای رقم ویلیامز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار در سال 92-91 در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) به اجرا گذاشته شد. دراین تحقیق دو فاکتور، محلول پاشی مواد شامل 1- ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فراورده های اسیدهای آمینه، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر ترکیب اسید چرب نمونه های روغن سویا (Glycine max) در زمان های متفاوت برداشت با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.