سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,076

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSIA01_657

Index date: 25 November 2014

مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج) abstract

رشد روزافزون ابعد شهرنشینی و شکل گیری مقیاس های جدیدی از رشد شهری در طی چنددهه اخیر، موجب شده است که شهر و شهرسازی معاصر با چالش های نوینی مواجه گردد. به دلیل گستردگی ابعاد و تغییر در ماهیت مسائل شهری و پیچیدگی این جامع نگری و توجه بهابعاد و جنبه های مختلف شهرنشینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این میان توجه و تأکید بر برنامه ریزی و توسعه پایدار شهرها بیش از هر زمان دیگری به سطوح پایین تر و ابعادملموس زندگی شهروندان به سطوح پایین تر و ابعاد ملموس زندگی شهروندان با هدف تأمین شرایط لازم برای رفاه و مشارکت شهروندان، متمایل گشسته است. مقاله ی حاضر با هدفمکانیابی استادیوم ورزشی در شهر یاسوج ارائه شده است. بر این اساس ضوابط و عوامل تاثیر گذار در انتخاب مکان مناسب برای احداث انواع ورزشگاهها، در 4 دسته اصلی شامل دسترسی،اثرات قیمت زمین، امنیت و مساحت تقسیم بندی شده اند. اطلاعات موردنیاز برای معیارهای فوق با شیوه ی بردداشت میدانی (مصاحبه و مشاهده) جمع آوری گردیده و سپس برای دست یابی به بهترین مکان از مدل فرایند ترکیبی تحلیل سلسله مراتبی یاAHPاستفاده شده است نتیجه ی نهایی که ماحصل بررسی کلیه معیارهای مرتبط با مکانیابی استادیوم مورد نظر می باشد،محدوده مورد نظرتحقیق را به صورت پهنه های با اولویت قوی، متوسط و ضعیف نشان می دهد، و مکانهای پیشنهادی برای استادیوم ورزشی را مشخص می کند.

مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج) Keywords:

مکانیابی بهینه , شهر یاسوج , استادیوم , فرایند تحلیل سلسله مراتبیAHP

مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج) authors

مریم رسالتی

کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری؛ دانشگاه علوم و تحقیقات واحد کهگیلویه و بویراحمد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سرشماری نفوس و مسکن _ 1385، مرکز آمار ایرا ن ...
ارزیابی مراکز ورزشی و فرهنگی به جهت مکان یابی و ...
عباس نظری، فرشته غفاری موفق و حمیده افشارمنش ؛مکان یابی ...
مهندسین مشاور همسو، 1375، ص 240تا246، یاسوج ...
آذر، عادل، علم مدیریت فازی، مرکز مطالعات مدیریت _ وری ...
I7] دارایی، هوشنگ، (1372)، تصمیم گیری به کمک، AHP مجله ...
I8] قدسی پور، سید حسن، (1385) فرایند تحلیل سلسله مراتبی، ...
سعید نیا، احمد، فضاهای فرهنگی و ورزشی و تفریحی، انتشارات ...
حبیبی، مسائلی، محسن، صدیقه، سرانه کاربریهای شهری، سازمان ملی زمین ...
ا محمد، زاره، 1387، مقدمه ای بر مفهوم توسعه شهری ...
سالنامه آماری، استان کهگیلویه و بویراحمد، 1387 ...
مجید، جلالی فراهانی، مدیریت اماکن تاسیسات و تجهیزات ورزشی، موسسه ...
اداره کل مسکن و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، طرح توسعه ...
Hamid, N. and Goatherd, R., 1997 .Action Planning for Cities, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج)" توسط مریم رسالتی، کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری؛ دانشگاه علوم و تحقیقات واحد کهگیلویه و بویراحمد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکانیابی بهینه، شهر یاسوج، استادیوم، فرایند تحلیل سلسله مراتبیAHP هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1076 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد روزافزون ابعد شهرنشینی و شکل گیری مقیاس های جدیدی از رشد شهری در طی چنددهه اخیر، موجب شده است که شهر و شهرسازی معاصر با چالش های نوینی مواجه گردد. به دلیل گستردگی ابعاد و تغییر در ماهیت مسائل شهری و پیچیدگی این جامع نگری و توجه بهابعاد و جنبه های مختلف شهرنشینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیابی بهینه استادیوم ورزشی با استفاده از روش AHP(نمونه موردی شهر یاسوج) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.