سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,224

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

QBMS01_009

Index date: 27 November 2014

راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو abstract

محدود بودن میزان برق و آب در دسترس از یک سو و افزایش جمعیت و توسعه از سوی دیگر موجب شده است که روز به روزمنابع آب و برق بیشتر مورد توجه واقع گردد و ارائه راهکاری به منظور کاهش و صرفه جویی در این منابع ضروریست. در اینراستا در این تحقیق پس از بررسی بحران آب و برق در کشور به بررسی و ارزیابی روش های معمول جهت سرمایش و گرمایش در ساختمان ها پرداخته شده و ساختمانی 5 طبقه بعنوان پایلوت برای آنالیزها انتخاب گردیده است و میزان مصارف برق و آب جهت سرمایش و گرمایش در دو حالت استفاده اداری و مسکونی و هزینه های آنها بطور دقیق محاسبه گردیده است. بدینمنظور مصارف و هزینه های آب و برق در کولرهای آبی و مصارف و هزینه های برق در کولرهای گازی اسپیلت معمولی بررسی و میزان مصارف آنها در طی شبانه روز و مصارف و هزینه های ماهانه آنها محاسبه شده است. در ادامه با توجه به کاربردهای استفاده از انرژی خورشیدی جهت سرمایش/گرمایش، سیستم های موجود در این زمینه بررسی و میزان مصارف برق در صورتاستفاده از این سیستم ها بررسی شده و مقادیر مصارف و هزینه های استفاده از این سیستم ها با سیستم های معمول مقایسه شده و مورد ارزیابی قرار گرفته اند. نتایج تحقیق نشان دهنده صرفه جویی در سیستم پیشنهادی به میزان 63 % در مصرف برقو 74 % در هزینه برق در ساختمان اداری و صرفه جویی به میزان 63 % در مصرف برق و 67 % در هزینه برق در ساختمان مسکونی در صورت جایگزینی سیستم با کولرهای اسپیلت معمولی می باشد. علاوه بر اینها نتایج تحقیق نشانگر صرفه جویی در سیستم پیشنهادی به میزان 18 % در هزینه برق و آب در ساختمان اداری و صرفه جویی به میزان 5% در هزینه برق و آب در ساختمان مسکونی در صورت جایگزینی سیستم با کولرهای آبی می باشد. در ادامه با توجه به نحوه کاربرد سیستم هایپیشنهادی در این تحقیق مزایای آن بر شمرده شده است و دلایل و نحوه بهره برداری بهتر از انرژی ها نو در ساختمان ارائه و پیشنهاداتی در این زمینه آورده شده است.

راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو Keywords:

راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو authors

بهروز پیروز

مدیر گروه بهسان (مهندسی انرژی های نو)،

هانا جوادی نژاد

کارشناس ارشد محیط زیست و کارشناس گروه بهسان

مرتضی طالع ماسوله

دکتری توسعه، سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و صنایع دستی

محمدرضا کاویانپور

دانشیار گروه عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مشخصات فنی کولر آبی آبسال مدل www.tehrankal. com/4000-p-228 .html، 4000 ...
مشخصات فنی کولر آبی آبسال مدل www.tehrankal. com/7000-p-443 .html _ ...
_ بهسان (1393)، طرح پیشنهادی استفاده از انرژی سبز در ...
I13] گروه بهسان (1393)، گزارش جایگزینی کولرهای اسپیلت سرمایشی/گرمایشی خورشیدی ...
_ isna. ir/fa/news/93 0420 1 1693/ ...
WWW. farsnews _ c om/newstext .php?nn= 1 39304030005 1 #sthash. ...
WWW. khabaronline. ir/detail/3 6342 ...
_ taraznews. com/content/ 3 656 ...
WWW. suna.org. ir/fa/news/82 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو" توسط بهروز پیروز، مدیر گروه بهسان (مهندسی انرژی های نو)،؛ هانا جوادی نژاد، کارشناس ارشد محیط زیست و کارشناس گروه بهسان؛ مرتضی طالع ماسوله، دکتری توسعه، سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و صنایع دستی؛ محمدرضا کاویانپور، دانشیار گروه عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی سیستم های هوشمند مدیریت ساختمان با رویکرد بهینه سازی مصرف انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منابع آب و انرژی، انرژی های نو، بهینه سازی انرژی، صنعت ساختمان هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1224 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدود بودن میزان برق و آب در دسترس از یک سو و افزایش جمعیت و توسعه از سوی دیگر موجب شده است که روز به روزمنابع آب و برق بیشتر مورد توجه واقع گردد و ارائه راهکاری به منظور کاهش و صرفه جویی در این منابع ضروریست. در اینراستا در این تحقیق پس از بررسی بحران آب و برق در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله راهکار عملی کاهش مصارف آب و برق جهت سرمایش و گرمایش بااستفاده از انرژی های نو با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.