تاثیر رویکرد تلفیقی برنامه درسی بر انگیزه پیشرفت، خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی ریاضی دانش آموزان پایه پنجم
Publish place: First National Conference on Sustainable Development in Educational Sciences and Psychology, Social and Cultural Studies
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,430
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF01_027
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
Abstract:
هدف این پژوهش تاثیر رویکرد تلفیقی برنامه درسی بر انگیزه پیشرفت، خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی ریاضی دانش آموزان پایه پنجم بود. پژوهش حاضر، شبه آزمایشی با طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری کلیه دانش آموزان پسر پایه پنجم شهرستان تربت حیدریه در سال تحصیلی 92-93 بود. با استفاده از نمونه گیری تصادفی خوشه ای تعداد 40 دانش آموز از بین آنان انتخاب و در دو گروه آزمایش و کنترل(هر گروه 30 نفر) گمارده شدند. سپس درگروه آزمایش رویکرد تلفیقی برنامه درسی را به مدت 16 جلسه و هفته ای دو جلسهو هر جلسه به مدت 45 دقیقه به کار گرفته شد.اما بر روی گروه کنترل این متغییر اعمال نگردید و به همان روش معمولی اعمال شد. ابزار مورد استفاده در این پژوهش عبارتند از: انگیزه پیشرفت هرمنس، خودکارآمدی وآزمون پیشرفت تحصیلی ریاضی. یافته ها با استفاده از آزمون آماری کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج تحلیل کوواریانس نشان داد که رویکرد تلفیقی برنامه درسی بر انگیزه پیشرفت، خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر دارد.
Keywords:
Authors
داوود آفتابسوار
دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی .دانشگاه آزاد اسلامی واحد قاینات،گروه علوم تربیتی،قاینات،ایران
حسین مومنی مهموئی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه،باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان،تربت حیدریه ،ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :