بررسی ترانزیستورهای اثر میدان مبتنی بر نانولوله های کربنی (CNFET) و مقایسه پارامترهای کلیدی آن با MOSFET bulk و UTSOI MOSFET
Publish place: The Conference on Nanosciences and Nanotechnology
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,398
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NANOG01_038
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
Abstract:
در سال های اخیر یک تکنولوژی کاربردی جدید به نام نانوالکترونیک ظهور یافته است. با توجه به نظریه ی گوردن مور مبنی براینکه هر 81 ماه ترانزیستورهایی که در هر تراشه به کار می رود دو برابر شده و اندازه ی آن نیز نصف می شود پس باید ترانزیستورهایی وجود داشته باشد که ضخامت اکسید درگاه آن به کمتر از یک نانومتر برسد.پس از انجام آزمایش های بسیار دانشمندان به این نتیجه رسیدند که نانولوله ای کربنی که اساس ساختار آنها از کربن است می تواند جای ساختار قدیمی سیلیکونی را بگیرد . با توجه به این که تغییراتی همچون : قدرت سوئیچ پذیری بالاتر ، منحنی های ولتاژ به جریان ایده آل تر ، توزیع سرعت انتقال کربن و تحرک پذیری بهتر را در ترانزیستور های نسل جدید به همراه خواهد داشت و همچنین در مدارات مجتمع به کار برده شده می تواند باعث جریان کشی کمتر که خود منجر به توان مصرفی پایین تر و در نتیجه بهبود کارایی نسبت به ماسفت های سیلیسیمی می شود. در این مقاله ابتدا ساختار ترانزیستورهای اثر میدان نانو لوله کربنی از لحاظ ساختار هندسی، روش های ساخت و پیاده سازی و همچنین نحوه عملکرد و تئوری ایجاد جریان مورد بحث قرار می گیرد ،سپس مقایسه ترانزیستور اثر میدان نانولوله کربنی با دیگر ترانزیستورهای اثر میدان از دیگر مباحث مطرح شده در این مقاله می باشد.
Keywords:
Authors
محمد تقی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد ، پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :