سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 764

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPDA01_2210

Index date: 2 January 2015

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد abstract

با توجه به تغییر ذائقه مردم به سمت غذاهای آماده، استفاده از محصولاتی با ارزش تغذیهای مهم است. استفاده ازآرد سنجد با توجه به ترکیبات مفید و درمانی که دارد، می تواند یک محصول با کیفیت و ارزش تغذیه ای بهتر، تنوع در محصولات و حق انتخاب بیشتر مشتری به بازار عرضه گردد. در این پژوهش دونات ها با سطوح مختلف از آرد سنجد (3، 6، 9، 12 و 15 درصد) به جای آرد گندم قرار گرفت و آزمونهای فیزیکو شیمیایی شامل رطوبت، چربی، پروتئین، حجم PH و قند مطابق استاندارد ملی دونات و ارزیابی حسی به منظور ارزیابی خصوصیات کیفی دونات انجام گرفت. میزان رطوبت در شاهد و نمونه 15 درصد به ترتیب 20/58 و 16/59 به دست آمد. همچنین میزان روغن در شاهد 22/06 و در نمونه 34/18 درصد بود. با این حال،پروتئین، pH، حجم و تخلخل دونات با افزایش درصد جایگزینی کاهش و قند، خاکستر و فیبر افزایش یافت. آنالیز نتایج حسی نشان داد که تیرهتر بودن رنگ دونات تاثیر منفی بر پذیرش کلی داشت. همچنین میزان چربی بیشتر دونات در نمونه های 12 و 15 درصد کمترین مقبولیت را داشت. نمونه 9 درصد در میان سایر نمونه ها بیشترین امتیاز را درپذیرش کلی به دست آورد. آرد سنجد به دلیل دارا بودن ویژگی های عملکردی می تواند به عنوان یک افزودنیطبیعی و یک ترکیب غنیکننده در فرآیند تولید محصولات آردی از جمله دونات مورد استفاده قرار گیرد.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد Keywords:

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد authors

معصومه مهربان سنگ آتش

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان،ایران

علی محمدی ثانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران

مژده صراف

گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خاکی ریزی م؛ 1390؛ بررسی اثر آرد کامل مجد بر ...
نیکوزاده، ح؛ تلیمی، الف.؛ عزیزی، _ 1390 تاثیرافزودن توس جو ...
AACC; 1986; Approved Methods of AACC; American Association of Cereal ...
AOAC; 1990;Official Methods of Analysis ;15th Ed.; Association of Analytical ...
poja n heim.T.A.; hakla, M.A.; Tahvonen, R.L.; salminen, S.J.; Kall, ...
Rehman, S.U. _ Paterson, A.;Hussain, S. ; Anhum Murtaza, M. ...
Wang, J.; C. M. Rosell;etal.; 2002; Effect of the addition ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد" توسط معصومه مهربان سنگ آتش، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان،ایران؛ علی محمدی ثانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران؛ مژده صراف، گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دونات،آرد سنجد، غنیسازی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی، خصوصیات ارگانولپتیکی هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 764 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به تغییر ذائقه مردم به سمت غذاهای آماده، استفاده از محصولاتی با ارزش تغذیهای مهم است. استفاده ازآرد سنجد با توجه به ترکیبات مفید و درمانی که دارد، می تواند یک محصول با کیفیت و ارزش تغذیه ای بهتر، تنوع در محصولات و حق انتخاب بیشتر مشتری به بازار عرضه گردد. در این پژوهش دونات ها با سطوح ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دونات غنی شده با آرد سنجد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.