سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 899

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPDA01_2713

Index date: 2 January 2015

خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی abstract

خشک کردن اسمزی از روشهای نسبتاً جدید در صنایع غذایی وفراوری مواد غذایی می باشد، در این فرایند از چندینمحلول (محلولهای قندی یا نمکی)دارای فشار اسمزی بالاتر از محصول مورد نظر برای خشک کردن تراوشی بهره گیریمیشود محصول برای 4 تا 24 ساعت در محلول های غلیظ (محلولهای قندی یا نمکی) گذاشته میشود. که این زمان بهگونهی غذایی که باید خشک شود بستگی دارد پس از پایان فرایند اسمزی درصد رطوبت ماده غذایی کاهش یافته و میزانمواد جامد آن افزایش پیدا میکند. این عمل رطوبت محصول را تقریا تا 50 % کاهش می دهد پس از آن می توان برایخشک کردن بیشتر محصول از روشهای دیگر بهره گیری کرد. این روش دارای مزایای گوناگونی است که از آن میان می-توان به سادگی این روش و عدم نیاز به ماشین آلات و تجهیزات گرانبها و نیز به مصرف انرژی بسیار کم و عدم نیاز بهحرارت و سوختهای فسیلی اشاره نمود اولاً از نظر اقتصادی مقرون به صرفه و کم هزینه است و ثانیا در این روشخشک کردن کمترین صدمات و تغییرات در بافت و مواد مغذی موجود در غذا به وجود میآید و به همین جهتمحصولات فرآوری شده با این روش مورد اقبال مصرف کنندگان قرار گرفته و تولید این محصولات روز به روز در حالافزایش است.

خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی Keywords:

خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی authors

سهیلا طهماسبی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

سینا راد

ایستگاه تحقیقات پسته دامغان

سمیه میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پردیس ارس، دانشگاه تهران، تهران، ایران

زهرا طهماسبی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان-خوراسگان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرزبانی، م.صادقی روح اله، فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش ...
کارگزاری، م، امام جمعه، ز، معینی، س، . بهینه سازی ...
کلباسی، ا. وفاطمیان، ح. 1378. بررسی عوامل موثر در سرعت ...
سهراب معینی و مهران جواهری، 1383، بررسی کاربرد روش اسمز ...
عمدی فضلی، ف. شهیدی، ف. آهنی، م. 1387. بررسی خصوصیات ...
Biswal RN, Bozorgmehr K, Tompkins FD, Liu X (1991). Osmotic ...
Bignardi B, Lupi D, Lo Scazo R, Masterly A, Torreggiani ...
Forni E, Torreggiani D, Crivelli G, Maestrelli A, Bertolo G, ...
Forni E, Torregiani D, Battiston P, Polesello A, (1996). Research ...
Hartal D (1967). Osmotic dehydration with sodiurm chloride and other ...
Hartal D (1967). Osmotic dehydration with sodium chloride and other ...
Lazarides HN (1994). Osmotic p re-co ncentration : developments and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی" توسط سهیلا طهماسبی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی دامغان؛ سینا راد، ایستگاه تحقیقات پسته دامغان؛ سمیه میرزایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پردیس ارس، دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ زهرا طهماسبی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان-خوراسگان، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشک کردن، ،اسمزی، کاربرد هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 899 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشک کردن اسمزی از روشهای نسبتاً جدید در صنایع غذایی وفراوری مواد غذایی می باشد، در این فرایند از چندینمحلول (محلولهای قندی یا نمکی)دارای فشار اسمزی بالاتر از محصول مورد نظر برای خشک کردن تراوشی بهره گیریمیشود محصول برای 4 تا 24 ساعت در محلول های غلیظ (محلولهای قندی یا نمکی) گذاشته میشود. که این زمان بهگونهی غذایی که باید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خشک کردن اسمزی وکاربرد آن در صنایع غذایی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.