سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 893

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISOP01_169

Index date: 4 February 2015

اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens) abstract

ترکیبهای فرار شمعدانی عطری معروف به ،‘Poor-man’s rose oil’ در صنایع عطرسازی و تولید مواد آرایشی و دارو کاربرد گسترده ای دارد. میزان تجمع و انتشار ترکیبهای فرار تحت تأثیر شرایط محیطی قرار میگیرد. بر این اساس آزمایشی به منظور بررسی تغییرات ترکیب های فرار در شمعدانی گلدانی معطر بوسیله دوره های نوری مختلف شامل: 12 ساعت روشنایی و 12 ساعت تاریکی + روشنایی ممتد و همچنین 12 ساعت روشنایی و 12 ساعت تاریکی + تاریکی ممتد، انجام شد. در پایان دوره های زمانی، میزان و نوع ترکیبهای فرار با دستگاه کروماتوگرافی گازی اندازهگیری شد. بیشترین میزان تغییرات ریتمیک در ترکیبهای سیس رز اکساید (10/68-0/27 درصد) ، ترنس رز اکساید (4/2-0/11 درصد)، کاریوفیلن اکساید (0/39-0/03 درصد) و ژرانیول (7/16-0/68 درصد) مشاهده شد. ژرانیول در تیمار 12 ساعت روشنایی و 12 ساعت تاریکی + روشنایی ممتد، 10 برابر تغییر نشان داد. بیشترین میزان تغییرات ریتمیک مربوط به سیس رز اکساید بود که در تیمار 12 ساعت روشنایی و 12 ساعت تاریکی + تاریکی ممتد، 39 برابر افزایش نشان داد. این پژوهش نشان داد که با تنظیم شرایط محیطی میتوان میزان انتشار ترکیبهای فرار و معطر را در شمعدانی عطری و احتمالاً در سایر گیاهان زینتی معطر تغییر داد.

اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens) Keywords:

اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens) authors

ابوالفضل جوکار

استادیار بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز

راضیه خورشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز

مهدی عبدالملکی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز

اکبر کرمی

استادیار بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Peter, K. V., (2004). Handbook of herbs and spices. Woodhead ...
Eiasu, B. K., Steyn, J. M., and Soundy, P., (2009). ...
Boukhatem, M. N., Kameli, A., and F., Saidi, (2013). Essential ...
Kolosova, N., Gorenstein, N. M. Kish, C., and Dudareva, N., ...
Oyama-Okubo, N., Ando, T., Watanabe, N., Marchesi, E.. Uchida, K., ...
Hendel -Rahmanim, K., Masci, T., Vainstein, A., and Weiss, D. ...
Nonato, F. R.. Santana, D. G., de Melo, F. _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens)" توسط ابوالفضل جوکار، استادیار بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز؛ راضیه خورشیدی، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز؛ مهدی عبدالملکی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز؛ اکبر کرمی، استادیار بخش علوم باغبانی، دانشگاه شیراز، شیراز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیس رز اکساید، ژرانیول، کاریوفیلن اکساید ، شمعدانی عطری، Pelargonium graveolens هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 893 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ترکیبهای فرار شمعدانی عطری معروف به ،‘Poor-man’s rose oil’ در صنایع عطرسازی و تولید مواد آرایشی و دارو کاربرد گسترده ای دارد. میزان تجمع و انتشار ترکیبهای فرار تحت تأثیر شرایط محیطی قرار میگیرد. بر این اساس آزمایشی به منظور بررسی تغییرات ترکیب های فرار در شمعدانی گلدانی معطر بوسیله دوره های نوری مختلف شامل: 12 ساعت روشنایی و 12 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر تغییرات ریتمیک بر ترکیبهای فرار شمعدانی عطری گلدانی (Pelargonium graveolens) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.