سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,764

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIVILSD01_118

Index date: 1 May 2015

ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه abstract

پلها به عنوان سازههای زیر بنایی و شریانهای حیاتی از اهمیت خاصی برخوردارند. در بین انواع پل ساخته شده در کشور، پلهای راه آهن به علت قرار گرفتن در مسیرهای حمل و نقل ریلی به توجه بیشتری نیز نیاز دارند. پلراه آهن شمالغرب کشور که به نام پل قافلانکوه شناخته میشود علاوه بر اهمیت ذاتی ذکر شده، به علت قدمت تاریخی و مصالح سنگی به کار رفته در ساخت آن از حساسیت خاصی برخوردار است. این موضوع ما را بر آن داشتتا به بررسی فنی و دقیق شرایط سازهای پل از حیث مقاومت و پایداری بپردازیم. بررسیها حاکی از ضعف سازهی پل بر اثر شرایط محیطی و بارهای وارده در درازمدت بوده که این موضوع لزوم ارائه و کاربرد روشهای مناسبمقاوم سازی را بیش از پیش نمایان میکند. در این مقاله ابتدا به معرفی روشهای مقاوم سازی موجود جهت پل- های سنگی پرداخته شده و سپس با توجه به شرایط محیطی و بارگذاری پل قافلانکوه، مناسبترین روش جهت بکارگیری از نقطه نظر سرعت اجرا و نیز هزینه های تمام شده مورد بررسی قرار میگیرد. از جمله تکنیک ها وروشهای نوین تقویت این سازه ها استفاده از روش تسلیح داخلی می باشد که در آن با استفاده از آرماتورهایی با مقاومت کششی بسیار بالا به مقاوم سازی سازه های بنایی بدون سختی اضافی پرداخته می شود. این روش علاوهبر صرفه اقتصادی و همچنین قابلیت اجرای سریع، دارای حداقل تغییرات در اصل سازه و کمترین اختلال در ترافیک راه و راه آهن و جلوگیری از تغییر ظاهر سازه می باشد. هدف از مقاوم سازی این پل ها با استفاده از این روش، گسترش عملکرد و عمر آنها با وجود افزایش میزان بارگذاری است.

ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه Keywords:

ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه authors

مهدی مهدوی عادلی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران.

احسان نصیرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صوفرزاده، ریموند (1385)؛ « تعمیر و مقاوم سازی زیر سازه‌ی ...
طاحونی، شاپور (1383)؛ « طراحی پل»، ویرایش دوم، موسسه‌ی انتشارات ...
نشریه شماره 139 (1379)؛ « آیین نامه‌ی بارگذاری پل‌ها »، ...
نشریه شماره 463 (1387)؛ « آیین نامه‌ی طرح پل‌های راه ...
_ Online Materials: http : //www _ au/Helifix ...
- Proske, D.; Van Gelder, P. (2009); "Safety of Historical ...
- Shrive, N. G. (2004); _ of reinforced polymers to ...
- Yi Tao (2012); "Fiber Reinforced Polymer (FRP) Strengthened Masonry ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه" توسط مهدی مهدوی عادلی، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران.؛ احسان نصیرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران ، شهرسازی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پل های سنگی، تسلیح داخلی، پل های راه آهن، مقاوم سازی، بارگذاری هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1764 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پلها به عنوان سازههای زیر بنایی و شریانهای حیاتی از اهمیت خاصی برخوردارند. در بین انواع پل ساخته شده در کشور، پلهای راه آهن به علت قرار گرفتن در مسیرهای حمل و نقل ریلی به توجه بیشتری نیز نیاز دارند. پلراه آهن شمالغرب کشور که به نام پل قافلانکوه شناخته میشود علاوه بر اهمیت ذاتی ذکر شده، به علت قدمت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی روش های مقاوم سازی پل سنگی راه آهن قافلانکوه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.