سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 736

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF01_341

Index date: 1 May 2015

تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش abstract

روش تقویت و مقاوم سازی با استفاده از ورقه های پلیمری مسلح کربنی (CFRP) یکی از مناسبترین روش های تقویت می باشد. بنابراین لازم است که رفتار ورقه های پلیمری مسلح کربنی (CFRP) در مقاوم سازی سازه ها ارزیابی شود تا از تمام پتانسیل آنها در مقاوم سازی استفاده گردد. ضعف اصلی تیر های بتنی مورد استفاده در پلها و دیگر سازه های بتنی، ضعف خمشیو برشی آنهاست. بعضی تیر های بتن مسلح دارای ضعف های برشی بوده و نیاز به تقویت دارند که این ضعف ها ممکن است بهدلیل ناکافی بودن آرماتورهای برشی، کاهش در سطح مقطع آرماتورها به دلیل خوردگی، افزایش میزان بارهای سرویس، و نقصهای طراحی و ساخت باشند. در این پژوهش چندین تیر بتنی مقاوم سازی شده با ورق FRP کربنی یا همان CFRP مدلسازی شدند تا اثر این مقاوم سازی ها و ضخامت و زاویه آنها مورد بررسی قرار گیرد.جهت تایید صحت مدلسازی نتایج تحلیل های المان محدود نمونه تیرهای بتنی مدلسازی شده در نرم افزار ABAQUS با نتایج آزمایشگاهی انجام شده بر روی تیرهایی با آرایش های متفاوت مقایسه گردید. نتایج مدلسازی نمایانگر بهبود چشم گیر مقاومت تیرها در تمامی نمونه ها می باشد. تحلیل های صورت گرفته برای برآورد تنش برشی تیرها صورت گرفت که بدین منظور بارگذاریهای انجام شده در همهی این مدلها برشی و قراردادن و آرایش بندی ورقهای FRP نیز در جهتی انجام شد که موجب کاهش بار برشی بر روی تیر گردد اما برخی آرایش ها بر سایر آنها برتری داشته و به عنوان نمونه ی بهینه هم از لحاظ استحکام و هم هزینه مورد توجه بودند بطوریکه هرچه زاویه بین الیاف با راستای عمود بر شکست برشی احتمالی کمتر باشد اثر آن ها در افزایش مقاومت برشی تیر بیشتر است. در بیان نتیجه کلی می توان اظهار داشت که همهی مقاوم سازی ها با ورقهای مختلف به ضخامتهای مختلف و حتی زوایای مختلف موجب کاهش جابجایی عمودی تیر در همه ی بارگذاری ها می شود که میزان این جابجایی در مقایسه با تیر تقویت نشده یک مرتبه کمتر می باشد کهمیزان بسیار چشم گیری است.

تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش Keywords:

تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش authors

بهنام کاوئی

دانش آموخته کارشناسی ارشد،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران

سیدحمید هاشمی

عضو هیات علمی،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد اراک، دانشگاه اراک، اراک، ایران

بهمن کاوه ئی

دانش آموخته کارشناسی ارشد،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حیدری، م.، (1388). تجزیه و تحلیل تیرهای بتن آرمه برشی ...
_ دریا بیگی، ر، (1384). معرفی میزان تاثیر اجزای سازنده ...
_ رجب پور، ح. اللهیاری، ر. ساعدی، س. و سرکن ...
عرب زاده، ا. مهان پور، .، (1390). مطالعات آزمایشگاهی اثر ...
عزیزنژاد، س، روش های کنترل کیفیت تقویت سازه های بتن ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش" توسط بهنام کاوئی، دانش آموخته کارشناسی ارشد،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران؛ سیدحمید هاشمی، عضو هیات علمی،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد اراک، دانشگاه اراک، اراک، ایران؛ بهمن کاوه ئی، دانش آموخته کارشناسی ارشد،گروه مهندسی عمران، دانشکده علوم پایه، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن، مقاوم سازی، تیر بتنی، تحلیل غیر خطی، مقاومت برشی، ورق FRP هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش تقویت و مقاوم سازی با استفاده از ورقه های پلیمری مسلح کربنی (CFRP) یکی از مناسبترین روش های تقویت می باشد. بنابراین لازم است که رفتار ورقه های پلیمری مسلح کربنی (CFRP) در مقاوم سازی سازه ها ارزیابی شود تا از تمام پتانسیل آنها در مقاوم سازی استفاده گردد. ضعف اصلی تیر های بتنی مورد استفاده در پلها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل غیرخطی تیرهای بتنی سراسری مقاوم سازی شده با FRP تحت برش با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.