سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 951

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCEPSD02_105

Index date: 6 June 2015

انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی abstract

روغن دورریز به روغن مصرف شده ای اتلاق می شود که از کارتر اتومبیل ها به عنوان روغن سوخته بدست می آید و همچنین روغن های صنعتی که دورریز می شوند. روش قدیمی برای بازیابی روغن استفاده شده، روش اسید خاک رنگبر است، که به دلیل تولید لجن اسیدی، که زیان های زیست محیطی آن به مراتب بیشتر از خود روغن یک بار استفاده شده است، در میان فرایندهای جایگزین پیشنهادی در سال های اخیر توجه ویزه ای به جایگزینی روش شستشو با اسید با روش تغلیظ و ته نشینی شده است. در این فرآیند یک لجن آلی شامل مواد افزودنی ودیگر ناخالصی ها منعقد می شود و بوسیله ته نشینی با سانتریفوژ جدا می گردد. علاقه به این روش بر این اساس است که به نظر، بوسیله آن می توان به مشکل اصلی شستشو با اسید پایان داد. با توجه به بررسی ها یکی از مسائل مهم در کاربردی بون این روش و استفاده از هر یک از این حلال ها، سرعت ته نشینی ناخالصی ها بر اثر نیروی ثقل است. در یک ظرفیت مشخص، به هر میزان که سرعت ته نشینی بیشتر باشد حجم دستگاه و تجهیزات کوچکتر می شوند و از بعد اقتصادی انجام آن مقرون به صرفه تر خواهد بود. لذا منحنی ته نشینی یکی از معیارها و پارامترهایی است که می تواند به امکان پذیر بودن و اقتصادی بودن این روش را نشان دهد.

انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی Keywords:

انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی authors

محمدعلی علیمی لیوانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی شیمی، شاهرود، ایران

صاحبعلی منافی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مواد، شاهرود، ایران

احمد حلاج ثانی

دانشگاه تهران، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی شیمی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alves dos Reis, M. and Mo silua jermino, (2010), Waste ...
Brownawell , D.; Renar , R. "Rerefining ofUsed Lubricating Oils"U.S, ...
Cansell F., Aymonier, C, (2003), Review on Materials Science and ...
Guo, T., Nikolaev, P., Thess, A., D. T. Colbert, and ...
Richardson, J.F.; Jeronimo, M.S. _ (2009), _ Veloc ity-voidage Relations ...
shankaranad V.S., Lonsane B. K., (2010), "coffee- husk; an inexpen ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی" توسط محمدعلی علیمی لیوانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی شیمی، شاهرود، ایران؛ صاحبعلی منافی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مواد، شاهرود، ایران؛ احمد حلاج ثانی، دانشگاه تهران، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی شیمی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روغن کارکرده، تغلیظ، سرعت ته نشینی، بهینه سازی، حلال مناسب، منحنی ته نشینی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 951 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روغن دورریز به روغن مصرف شده ای اتلاق می شود که از کارتر اتومبیل ها به عنوان روغن سوخته بدست می آید و همچنین روغن های صنعتی که دورریز می شوند. روش قدیمی برای بازیابی روغن استفاده شده، روش اسید خاک رنگبر است، که به دلیل تولید لجن اسیدی، که زیان های زیست محیطی آن به مراتب بیشتر از خود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب حلال بهینه در فرآیند بازیافت روغن کارکرده موتور به روش تغلیظ و ته نشینی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.