سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,204

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCPDMS01_169

Index date: 6 June 2015

مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی abstract

آبزیان منبع ترکیبات زیست فعالی هستند که این ترکیبات دارای خواص مختلف از جمله خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشند. خیار دریایی یکی از موجودات آبزی است که نسبت به سایر آبزیان کمتر مورد توجه قرار گرفته است. بیشترین کاربرد اقتصادی این آبزیان در شرق آسیا در صنایع غذاسازی و داروسازی سنتی می باشد. این آبزی دارای خواص و کاربردهای بالقوه مختلفی می باشد. برخی از فعالیت های بیولوژیکی خیارهای دریایی که تاکنون شناخته شد ه اند شامل: خاصیت ضد سرطانی، ضد انعقاد، ضد فشار خون، ضد التهاب، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد تصلب شرائین، ضد تومور و تسریع در بهبود زخم می باشد. این خواص بدلیل وجود یکسری ترکیبات زیست فعال در قسمت های مختلف بدن خیار دریایی است که از جمله این ترکیبات گلیکوزیدهای تری ترپنی مانند ساپونین می باشد. ساپونین ها یکی از فراوان ترین متابولیت های مهم در خیار دریایی می باشند که بسیاری از خواص دارویی موجود در خیارهای دریایی به وجود این ترکیبات نسبت داده شده است. تنوع وسیع ترکیبات زیست فعال در عصاره ها حاکی از وجود انواع موادی است که قابلیت عملکرد ضد میکروبی را دارند. از مهمترین خواص تایید شده در عصاره های حاصل از بخش های مختلف خیار دریایی خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی است. براساس این مطالعه، خیاردریایی می تواند بعنوان منبعی از خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پیشنهاد شود و بواسطه این خواص در صنایع مختلف بویژه صنایع غذایی و فرآوری محصولات شیلاتی مورد استفاده قرار گیرد.

مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی Keywords:

مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی authors

بهنام فرجامی

گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

محمدعلی نعمت اللهی

گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

یزدان مرادی

موسسه تحقیقات شیلات ایران

ملیکا ناظمی

موسسه تحقیقات شیلات ایران

مقاله فارسی "مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی" توسط بهنام فرجامی، گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ محمدعلی نعمت اللهی، گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ یزدان مرادی، موسسه تحقیقات شیلات ایران؛ ملیکا ناظمی، موسسه تحقیقات شیلات ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خیار دریایی، خواص بیولوژیکی، ترکیبات زیست فعال هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1204 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبزیان منبع ترکیبات زیست فعالی هستند که این ترکیبات دارای خواص مختلف از جمله خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشند. خیار دریایی یکی از موجودات آبزی است که نسبت به سایر آبزیان کمتر مورد توجه قرار گرفته است. بیشترین کاربرد اقتصادی این آبزیان در شرق آسیا در صنایع غذاسازی و داروسازی سنتی می باشد. این آبزی دارای خواص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی خیار دریایی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.