سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,713

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

VALIASR01_183

Index date: 10 July 2015

مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار abstract

مجازات حبس امروزه یکی از رایج ترین نوع کیفر محسوب می شود، به گونه ای که در سیستم حقوقی بسیاری از کشورها و نظام های حقوقی بزرگ از متداول ترین ضمانت اجراها در مقررات کیفری به شمار می آید. در مبحث اطفال و نوجوانان بزهکار، رویکرد سیاست جنایی حبس در قوانین کیفری تا قبل از تصویب قانون مجازات اسلامی سال 1392، از معایب و عناصر ناکارآمد آن بود. لذا در راستای اعتلای نظام قضایی کشور و همسویی آن با عدالت کیفری جهانی و جلوگیری از تبعات منفی گستردگی استفاده از مجازات حبس اطفال و نوجوانان که هم بر جامعه و هم بر شخص بزهکار آثار نامطلوبی در پی داشته، با ایجاد تحولی در سیاست جنایی کشور در رویکرد قانون مجازات اسلامی جدید، خدمات عام المنفعه، جزای نقدی، تعهد به سرپرستی و نگهداری اطفال، دوره مراقبت، محرومیت از حقوق اجتماعی و اخطار کردن از مهم ترین مجازات های جایگزین حبس ناظر بر اطفال و نوجوانان بزهکار شناخته شده است. با این پیش بینی، علاوه بر هزینه هایی که بر دولت و جامعه تحمیل نمی شود، برای بزهکار نیز می تواند آثار مطلوبی به دنبال داشته باشد به همین دلیل نه تنها با اجرای مصادیق جایگزین حبس به باز اجتماعی شدن بزهکار کمک موثری می کند، بلکه برای جامعه نیز مفید بوده و هزینه های کم ترین برای آن به وجود می آورد.

مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار Keywords:

حبس , مجازات جایگزین حبس , اطفال و نوجوان , قانون مجازات اسلامی 1392

مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار authors

حسین بیگی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، رشته فقه و حقوق جزا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه ، ایران

جمال بیگی

استادیار گروه فقه و حقوق جزا، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
BALL, R. A., C. R. Huff & J.R. LILLY, (1988), ...
Cavadino M. & Dignan.j. (2002) The Penal System: An Introduction, ...
Petersilia J. , (1998), Community corrections, New York Oxford university ...
Sprack J, (1995), Criminal Procedure, Black stone press limited. ...
Wasik M., (2001), Emmins on sentencing, fourth Edition, oxford university. ...
www.hvm.ir 49- www.isa.org ...
WWW. maavanews .ir ...
WWW. naserifar. _ 52- WWW. shafaqna.com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار" توسط حسین بیگی، دانش آموخته کارشناسی ارشد، رشته فقه و حقوق جزا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه ، ایران؛ جمال بیگی، استادیار گروه فقه و حقوق جزا، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حبس، مجازات جایگزین حبس، اطفال و نوجوان، قانون مجازات اسلامی 1392 هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1713 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مجازات حبس امروزه یکی از رایج ترین نوع کیفر محسوب می شود، به گونه ای که در سیستم حقوقی بسیاری از کشورها و نظام های حقوقی بزرگ از متداول ترین ضمانت اجراها در مقررات کیفری به شمار می آید. در مبحث اطفال و نوجوانان بزهکار، رویکرد سیاست جنایی حبس در قوانین کیفری تا قبل از تصویب قانون مجازات اسلامی سال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مجازات های جایگزین حبس و تحولات کنونی آن در مقررات ایران، گامی در توسعه حقوق بشر اطفال و نوجوانان بزهکار با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.