بررسی نقش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در فرایند دادرسی عادلانه
Publish place: National Conference on Humanities
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,875
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCH01_180
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
Abstract:
هدف از این پژوهش بررسی نقش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در فرایند دادرسی عادلانه میباشد روش اجرای این پژوهش توصیفی بوده و نگارنده با استفاده از اسناد و مدارک موجود اقدام به تحلیل و تفسیر موضوع در امور حقوقی ایران پرداخته است در مبحث مساله پژوهش باید اذعان کرد باید گفت دادرسی و رسیدگی به دعاوی و جرایم یکی از ارکان مهم و حاکمیتی در جوامع و شهر های مرسوم است به همین لحاظ ارایه این خدمات به صورت الکترونیکی نیز از اهمیت ویژه ای در شهر الکترونیکی برخوردار ست شهروندان شهر الکتریکی انتظار دارند. خدمات قضایی با سرعت و سهولت و با حداقل نیاز به حضور فیزیکی در اختیارشان قرار گیرد توسعه سیستم مدیریت پرونده قضایی یک طرح ملی است که در راستای تحقق این هدف انجام شده است راه اندازی این سیستم نه تنها موجب افزایش کارایی و بهره وری دادگاه میشود بلکه دسترسی طرفین پرونده قضایی در قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران میپردازد. در ابتدا به معرفی این سیستم پرداخته میشود پس از آن مراحل توسعه این سیستم در ایران و نیز قابلیت های اصلی سیستم معرفی میشود وضعیت کنونی اجرای ین طرح و نیز دستاوردهای حاصل از آن در بخشهای بعد ارایه خواهد شد نتیجه اینکه برخی عوامل کلیدی موفقیت این طرح به عنوان یکی از بزرگترین طرح ها فناوری اطلاعات در کشور معرفی شود پس میان سامانه ی مدیریت پرونده و گسترش روز افزون رایانه به عنوان نماد سازی از یک سو و ارزیابی های اقتصادی دادگستری و کار آمدی آن از سوی دیگر ارتباط وجود دارد.
Keywords:
کاهش تورم پرونده های قضایی , فرایند دادرسی عادلانه , دفاتر الکترونیک قضایی , خدمات الکترونیکی قضایی , مدیریت پرونده قضایی
Authors
صدیقه مهدی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه حقوق حقوق خصوصی واحد یاسوج دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج یاسوج ایران
قوام کریمی
استادیار گروه حقوق واحد یاسوج دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :