مدیریت هوش هیجانی در باورهای اعتقادی و جلوگیری از رفتارهای پرخطر دانش آموزان
Publish place: The first scientific-research conference on educational sciences and psychology of social and cultural injuries in Iran
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 767
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSCONF01_372
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
Abstract:
بررسی نقش آموزه های مذهبی در کاهش مشکلات روحی و روانی جوامع در عصر حاضر موضوع تحقیقات فراوانی بودهاست در همین راستا این پژوهش با بررسی تاثیر مذهب بر هوش هیجانی دانش آموزان و کنترل آن سعی بر این داشته تاپیوند محکمی بین مذهب و مخصوصا کتاب آسمانی ما مسلمانان، قرآن و کنترل رفتار کودکان و به خصوص هوش هیجانیآن ها برقرار کند. نتایج حاکی از آن است که بین هوش هیجانی و اعتقادات مذهبی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد بهطوری که رشد و تقویت اعتقادات مذهبی باعث افزایش توان کنترل احساسات و هیجانات درونی خود و دیگران و به عبارتیکل سطح جامعه میشود. از آن جا که دین اسلام به عنوان یک ایدئولوژی ارایه دهنده کامل ترین و سلامت سازترین سبکزندگی بشریت است و احکام آن حوزه های وسیع اخلاقی فردی و اجتماعی، ارتباطات بین فردی، بهداشتی و سلامت روانیرا در بر می گیرد،مطالعات علمی اثرات و نقش متغیرهای مذهبی یک امر ضروری به شمار می رود.در این راستا چند پیشنهادهم ذکر شده است که از آن جمله تاثیر قصه های قرآنی بر هوش هیجانی کودکان است. قصه های قرآنی بر چهار حیطه یهوش هیجانی از جمله درک عواطف و احساسات خود و دیگران، کنترل احساسات و عواطف، مهارت های اجتماعی، خوشبینی و نگرش مثبت تاثیر مستقیم دارد.
Keywords:
Authors
سمانه رضازاده
آموزگار پایه ی چهارم ابتدایی منطقه ۱۵ تهران کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (استراتژیک)
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :