سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,200

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICHEC15_151

Index date: 10 July 2015

بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی abstract

در این مقاله پارامترهایی چون نوع حلال آلی و پخش کننده، حجم مناسب آنها، PH فاز آلی آبی و زمان استخراج اورانیوم از محلول Leach Liqour باغلظت 45/71ppm ، مورد بررسی قرار گرفته است. بهینه سازی این پارامترها در شرایطی است که بعد از تزریق سریع فاز آلی مجموع حلال استخراج کننده و پخش کننده به درون فاز آبی، انجام عمل انتقال جرم و جداسازی فاز ها توسط روش mixer – settler انجام گرفته است. یعنی پس از تزریق حلال ها، در تمامی آزمایشات نمونه هارا به مدت معین با shaker تکان داده و سپس به مدت 2 ساعت نمونه را در حالت سکون قرارداده تا بتوان فاز آبی را از آلی جدا کرد. در نهایت رسوب ته سیلندر و فاز آلی موجود در بالای فاز آبی جدا شده و فازآبی را به مدت 5 ساعت در دمای 01 در جه ی آون قرار داده که تنها رسوب آن باقی بماند. پس از شستشوی این رسوب با 5cc آب مقطر و چند قطره اسید قوی، نمونه را با استفاده از دستگاه ICP پلاسمای قطبی آلفایی آنالیز می کنیم .پس از انجام آزمایشات به طریق بالا، مشخص شد که DEHPA دی اتیل هگزیل فسفریک اسید بهترین حلال استخراج کننده و متانول بهترین حلال پخش کننده می باشند. حجم بهینه ی آنها به ترتیب 0/4cc و 1/2cc می باشد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که PH=1 برای فاز آبی و PH=5 برای فاز آلی، منجر به افزایش میزان استخراج اورانیوم خواهد شد.لازم به ذکر است که تقریبا در 2 دقیقه ی اول، تمامی استخراج اورانیوم رخ داده و زمان بیشتر دادن جهت انتقال جرم اثر معکوس روی آن دارد.

بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی Keywords:

استخراج مایع مایع پخشی , اورانیوم

بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی authors

میثم حدادیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه تهران

سید محمد علی موسویان

استاد دانشکده ی مهندسی شیمی، دانشگاه تهران

محمد حسن ملاح

استادیار پژوهشکده چرخه ی سوخت، سازمان انرژی اتمی ایران

سید جابر صفدری

استاد پژوهشکده چرخه سوخت، سازمان انرژی اتمی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
28 بهمن ماه 1393، دانشگاه تهران ...
_ Kumar, J.R., Kim, J.S., Lee, J.Y., and Yoon, H.S. ...
. Michael A. Jeannot, Andrzej Przyjazny, John M. Kokosa, (2010) ...
. Hadla Sousa Ferreira, Marcos de Almeida Bezerra, Sergio Luis ...
_ Alain Favre-R eguillon, Denis Murat, G erard Cote, Micheline ...
. Jahan B. Ghasemi _ Beshare Hashemi . Mojtaba Shamsipur, ...
. Yuehe. Lin , Neil G. Smart , Chien M. ...
. Yuehe Lin , Chongxuan Liu , and Hong Wu, ...
. Rezaee M, Assadi Y, Milani-Hos seini MR, Aghaee E, ...
. Berijani S, Assadi Y, Anbia M, Milani-Hos seini MR, ...
. Mallah MH, Shemirani F, Ghannadi Maragheh M (2008) J ...
. Mallah MH, Shemirani F, Ghannadi Maragheh M (2009) J ...
. _ Mohammad Hassan Mallah, Mehrdad Davoudi (2012), Evaluation of ...
. Mohammad l Mallah, Farzaneh Shemirani and Mohammad G. Maragheh ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی" توسط میثم حدادیان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه تهران؛ سید محمد علی موسویان، استاد دانشکده ی مهندسی شیمی، دانشگاه تهران؛ محمد حسن ملاح، استادیار پژوهشکده چرخه ی سوخت، سازمان انرژی اتمی ایران؛ سید جابر صفدری، استاد پژوهشکده چرخه سوخت، سازمان انرژی اتمی ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استخراج مایع مایع پخشی، اورانیوم هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1200 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله پارامترهایی چون نوع حلال آلی و پخش کننده، حجم مناسب آنها، PH فاز آلی آبی و زمان استخراج اورانیوم از محلول Leach Liqour باغلظت 45/71ppm ، مورد بررسی قرار گرفته است. بهینه سازی این پارامترها در شرایطی است که بعد از تزریق سریع فاز آلی مجموع حلال استخراج کننده و پخش کننده به درون فاز آبی، انجام ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی شرایط جداسازی اورانیوم به روش استخراج مایع مایع پخشی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.