سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,066

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AENCINF01_107

Index date: 5 August 2015

بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر abstract

با ورود شانه دار مهاجمMnemiopsis leidyi در اواخر دهه 1990 از دریای سیاه به دریای خزر این موجود سریعاً اکوسیستم آن را تحت تأثیر قرار داد زیرا این موجود دارای رقابت غذایی بر سر زئوپلانکتون ها با کیلکا ماهیان بوده علاوه برآن از تخم و لارو ماهیان نیز تغذیه می کند، شکوفایی این شانه دار در دریای سیاه از مهمترین دلایل کاهش سریع جمعیت کیلکا وسایر ماهیان پلاژیک بوده است. این موجود توسط آب موازنه کشتی ها به دریای خزر راه یافت. در حال حاضر از رده کوپه پودا فقط گونه Acartia tonsa در بیشتر فصول و بندرت گونه Halicyclops sarsi در یک دوره کوتاه از اواخر فصل زمستان تا اوایل بهارمشاهده شده و از سایرگونه های کوپه پودا جمعیتی در دریای خزر مشاهده نمی گردد leidyi M. یک گونه بیگانه است. گونه های بیگانه، گونه های گیاهی یا جانوری هستند که یک اکوسیستم را مورد تهاجم بیولوژیک قرار می دهند و بخش ویژه ای از آن را اشغال می نمایند. گونه های بیگانه ممکن است عمدا وارد اکوسیستم جدید شده باشند و یا به طور اتفاقی به آن راه یافته باشند، در هر صورت اثراتی را بر اکوسیستم باقی گذاشته و با گذشت زمان تغییراتی را سبب می گردند.

بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر Keywords:

بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر authors

آذر وزیری

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی، گروه زیست شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی

ابوالفضل بایرامی

استادیار دانشگاه محقق اردبیلی

نسیم رستمی

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی، گروه زیست شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیلی، ع، خدابنده، ص.، ابطحی، ب .، سیفآبادی، و ارشاد، ...
ثانی، ع.، دوستدار، م.، خد اپرست، ن، گنجیان، ع .ومکرمی، ...
نصراله زاده ساروی، ح.، نجف پور، ش.مخلوق.، سیلما نی رودی، ...
Roohi, A., Zulfigar, Y., Kideys, A., Aileen, T., Ganjian, A., ...
Caspian Environment Program (CEP), 2009. Casp Eco Project Management and ...
Ganjian Khenari, A., Wan Maznah, W., Yahyah, K., Najafpour, S., ...
Kasimov, A. G., 2001. New introduced species in the Caspian ...
Riisgard, H. U., Madsen, C. V., Barth-Jensen, C. and Purcell, ...
Finenko, G. A. and Romanova, Z. A., 2000. The population ...
Finenko, G. _ Kideys, A. E., Anninsky, B. E., Shiganova, ...
Zaitsev, Y. and Ozturk, B., 2001. Exotic species in the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر" توسط آذر وزیری، دانشجوی کارشناسی زیست شناسی، گروه زیست شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی؛ ابوالفضل بایرامی، استادیار دانشگاه محقق اردبیلی؛ نسیم رستمی، دانشجوی کارشناسی زیست شناسی، گروه زیست شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دریای خزر، شانه دار مهاجم، آلودگی بیولوژیکی هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1066 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با ورود شانه دار مهاجمMnemiopsis leidyi در اواخر دهه 1990 از دریای سیاه به دریای خزر این موجود سریعاً اکوسیستم آن را تحت تأثیر قرار داد زیرا این موجود دارای رقابت غذایی بر سر زئوپلانکتون ها با کیلکا ماهیان بوده علاوه برآن از تخم و لارو ماهیان نیز تغذیه می کند، شکوفایی این شانه دار در دریای سیاه از مهمترین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات آلودگی بیولوژیک دریای خزر با شانه دار دریای خزر با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.