سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,004

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_008

Index date: 11 October 2007

یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان abstract

امروزه رشد روز افزون وسائل نقلیه و افزایش تمایل شهروندان به استفاده از وسیله نقلیه مشخصی باعث شده است تا هر روز ترافیک عبوری از خیابان های شهری سنگین تر شود. به علاوه نداشتن برنامه درکاربرد سیستم های مختلف حمل و نقل عمومی اعم از مترو ، اتوبوس، مینی بوس، تاکسی ، سواری های مسافربر شخصی و ... درمراکز مهم شهری باعث بروز مشکلات فراوانی ناشی ازشلوغی یاعدم حضورسیستم مناسی هرمنطقه شده است. این تحقیق با هدف هماهنگ سازی سیستم های مختلف حمل و نقل موجود در کلان شهر اصفهان ، تعریف معیارهای مناسب جهت استفاده از وسائل حمل و نقل عمومی مبتنی بر تقاضا و وضعیت شبکه معابر شهری انجام گرفته است. ابتدامنابع موجود شامل کتابها، مقالات، پایان نامه ها ،فعالیت های پژوهشی مرتبط از جمله مطالعات جامع حمل و نقل در اصفهان و مشهدبررسی ومطالعه شد.تهیه و تنظیم فرم ها و پرسشنامه هاو نظر از صاحب نظران و کارشناسان نهادهای مختلف درمورد مهم ترین اهداف برنامه ریزان حمل ونقل شهری مرحله بعدی این پژوهش است.تهیه پرسشنامه های مربوط به مسافران تاکسی وگرفتن اطلاعات مبدا ، مقصد ، هدف سفر، قیمت پرداختی ، زمان انتظار، حداکثر مبلغ تمایل به پرداخت برای تاکسی در تا در ازمسافران پیاده شده درمیدانهای نمونه شهر درگام بعدی صورت گرفت. ورود آمارگرفته شده درنرم افزار Access بانک اطلاعات پژوهش را پدید آورد. بانک اطلاعاتی پژوهش همراه با اطلاعات موجود شبکه اتوبوسرانی و اطلاعات مطالعات جامع حمل و نقل شهر اصفهان موردارزیابی قرارگرفتند. نتایج تحلیل های اولیه واقعیت های جالبی ازوضع موجود سیستم های تاکسی , اتوبوس و سواری شخصی را نشان می داد. سپس با استفاده از روشAHP باتوجه به اولویت های مورد نظر کارشناسان و وبرنامه ریزان، سیاستهای مختلف اولویت بندی شده وبهترین گزینه ها برای هرمسیر باتوجه به پیامدهای آن انتخاب شدند.

یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان Keywords:

سیاستهای حمل و نقل عمومی , تاکسی , اتوبوس , AHP , شهراصفهان , تقاضای حمل ونقل

یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان authors

علیرضا صلواتی

کارشنا سی ار شد راه وترابری دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشگاه تهران

حسین حق شناس

دانشجوی دکترای برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خدایی، علی (مترجم)، " مهندسی و برنامه ریزی حمل و ...
بهبهانی، حمید.، احمدی نژاد، محمود. (مترجم)، "مطالعات حمل و نقل ...
صفارزاده، محمود (مترجم)، " مهندسی ترابری و ترافیک _ جلد ...
پژوهشکده حمل و نقل شریف _ " مطالعات جامع حمل ...
محمدی، محمد باقر، " معیار های انتخاب نوع سیستم حمل ...
مهندسان مشاور رهپویان _ "مطالعات ساماندهی اتوبوسرانی شهر اصفهان _ ...
افندی زاده، شهریار. رحیمی، امیر مسعود _ " مهندسی ترابری، ...
قدسی پور، سید حسن، " تحلیل سلسله مراتبی، " (AHP) ...
اژدری عبدالملکی، پژمان، " انتخاب سیستم حمل و نقل عمومی ...
پژوهشکده حمل و نقل شریف _ " سیستم تاکسیرانی پیشنهادی ...
Vukan R. Vuchic , _ Urban Transit , Oprational _ ...
Gray , George E , And Lester A _ Hoel ...
Definition of LRT _ U.S. Tran sportation research board _ ...
Graval Sigard , _ Urban Tran sportation System: choice for ...
Joseph p. Kubala , P.E and Scot Barton , "BRT ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان" توسط علیرضا صلواتی، کارشنا سی ار شد راه وترابری دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشگاه تهران؛ حسین حق شناس، دانشجوی دکترای برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیاستهای حمل و نقل عمومی،تاکسی،اتوبوس ، AHP ، شهراصفهان،تقاضای حمل ونقل هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4004 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه رشد روز افزون وسائل نقلیه و افزایش تمایل شهروندان به استفاده از وسیله نقلیه مشخصی باعث شده است تا هر روز ترافیک عبوری از خیابان های شهری سنگین تر شود. به علاوه نداشتن برنامه درکاربرد سیستم های مختلف حمل و نقل عمومی اعم از مترو ، اتوبوس، مینی بوس، تاکسی ، سواری های مسافربر شخصی و ... درمراکز مهم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یکپارچه سازی سیستم حمل و نقل عمومی به روش AHP مطالعه موردی : شهر اصفهان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.