سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,109

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTMAYBOD02_069

Index date: 21 September 2015

بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس) abstract

یکی از عناصر اصلی آسیب پذیر در زلزله سقف ساختمان است ،که خسارات بسیاری در مقایسه با سایر اجزاءساختمان به جا میگذارد .در اکثر موارد اولین عنصر ساختمان که در زلزله تخریب می شود سقف می باشد.سقف هایغیر یکپارچه وسقف های سنگین با تخریب سریع در اثر نیروهای ناگهانی زلزله باعث به هم ریختگی فضای معماری وبروز تلفات سریع می گردند.در نتیجه عواملی جمله یکپارچه کردن مصالح سقف ،سبک کردن سقفهاواستفاده ازمصالح مناسب در کم کردن صدمات و تلفات بسیار موثر می باشد.که در این مسیر بهره گیری از فناوریهای نوینوتولید صنعتی ساختمان بهترین راه حل برای ارتقاء کیفیت و امنیت و نیز حل مشکل ساختمان و مسکن خواهد بودکه در این تحقیق علاوه بر ضمن تأکید بر استفاده از مصالح نوین سبک به جای مصالح بومی و مطالعه موردی بر سیستم سقف کوبیاکس به بررسی و مقایسه فنی و اقتصادی سقف کوبیاکس با سه سیستم ccl، هالکوکر و تیرچه یونولیت پرداخته که در انتها به مزایا و قابلیت ها و مقایسه آن با دیگر سقف های متعادل در صنعت ساختمان هم از لحاظ اقتصادی و هم فنی پرداخته شده و در آن میزان تأثیر پذیری استفاده از مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان مورد بررسی قرارد داده است.

بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس) Keywords:

بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس) authors

رحیم امین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

ستار احمدپور اردکانی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-سرابندی، بهروز، "صنعتی کردن ساختمان"، ماهنامه تولید و معماری ایران(گسترش)، ...
اولیاه، جلیل، "تولید صنعتی _ امکان باز یافت مصالح ساختمانی ...
عزیزی، محمد، "چکونه میتوان بر مشکل مسکن غلبه کرد؟"، ماهنامه ...
خرمی، مرتضی.ریاضی، جمشید، "ارتباط صنعت سا ختمان با انبوه سازان"، ...
حسینی امیر، سیده مولود.اخلاصی، احمد"تولید صنعتی :قابلیت ها و راهکاره ...
کوبیاکس ایران، ‌گزارش توجیهی شرکت خانه سازی پرسمان سازه، نمایندگی ...
حسینعلی پور، مجتبی. حقیقی، حسین، "راهبرد صنعتی سازس یاختمان در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس)" توسط رحیم امین زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج؛ ستار احمدپور اردکانی، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مصالح ساختمان و فناوری های نوین در صنعت ساختمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مصالح نوین،صنعت ساختمان،سبک سازی،کوبیاکس هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1109 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از عناصر اصلی آسیب پذیر در زلزله سقف ساختمان است ،که خسارات بسیاری در مقایسه با سایر اجزاءساختمان به جا میگذارد .در اکثر موارد اولین عنصر ساختمان که در زلزله تخریب می شود سقف می باشد.سقف هایغیر یکپارچه وسقف های سنگین با تخریب سریع در اثر نیروهای ناگهانی زلزله باعث به هم ریختگی فضای معماری وبروز تلفات سریع می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری مصالح نوین سبک در صنعت ساختمان سازی و تاثیر آن بر کاهش وزن ساختمان (مطالعه موردی بر روی سیتم کوبیاکس) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.