سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,552

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF02_551

Index date: 23 September 2015

بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران abstract

مفهوم هویت سابقه ای به بلندای تاریخ دارد از آن زمان که انسان خلق شد همواره پی این بوده است که به چیستی و کیستی خود دست یابد که همان هویت انسانی است و هر چه با انسان سر و کار دارد به نحوی در هویت او تاثیر می گذارد و یا اینکه از هویت وجودی او تاثیر می پذیرد معماری نیز از این قاعده مستثنی نیست و با هویت انسانی تاثیر متقابل دارددر این مقاله بر آنیم تا به تغییرات هویت معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران بپردازیم دو دوره پر از فراز و نشیب که در هر یک از این دوره ها معماری با هویت انسانی تاثیر متقابل داشته است البته چون در ایران دین ودین مداری سابقه طولانی دارد انسان خدامحور بر خلاف انسان در جهان ، کمتر تحت تاثیر خود محوری قرار می گیرد و انسان سکولار کمتر بروز پیدا می کند در نتیجه هویت معماری انسان مدار در ایران نسبت به جهان کمتر تحت تاثیر تغییرات قرار می گیرد در کل در طول سیر از دوران سنتی به مدرن همراه با به وجود آمدن مدرنیسم خدا محوری در هویت انسانی جای خود را به انسان محوری می دهد تفکر جامعه گرایی جای خود را به فرد گرایی می دهد و برای هر فرد خود مهم می شود تا جامعه . انسان سکولار که بر خلاف انسان مذهبی نسبت به آینده جهان خوش بین نیست عقده ونظر ش در دانتش معماری نیز تاثیر می گذارد هویت معماری انسان مدار بر پایه عقده و نظر انسان تغییر می کنند و نوعی معماری سکولار جایگزین معماری می شود که آمده بود تا نیاز انسان به سکونت را بر طرف سازد در این تحقیق به طور خلاصه به بررسی این تغییرات پرداخته شده است

بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران Keywords:

بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران authors

مرتضی حسینی جدی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

پرویز پورامین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

بابک معینی الدینی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آتشین بارمحم(1388، تداوم هویت در منظر شهری باغ نظر، شماره12 ...
مهدوی نژاد، محمد جواد (1389)، هویت معماری تبیین معنای هویت ...
تقی زاده :محمد (1379)، رابطه هویت سنت معماری ایران با ...
قطبی، علی اکر1388).مفهوم هویت ومعماری امروز ایران، ‌آیینه خیال، شماره ...
حجت، عیسی (1384)، هویت انسان ساز انسان هویت پرداز (تاملی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران" توسط مرتضی حسینی جدی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان؛ پرویز پورامین زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان؛ بابک معینی الدینی، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری انسان مدار ، ، سنتی ، مدرن یا معاصر هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1552 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مفهوم هویت سابقه ای به بلندای تاریخ دارد از آن زمان که انسان خلق شد همواره پی این بوده است که به چیستی و کیستی خود دست یابد که همان هویت انسانی است و هر چه با انسان سر و کار دارد به نحوی در هویت او تاثیر می گذارد و یا اینکه از هویت وجودی او تاثیر می پذیرد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات مفاهیم هویت های معماری انسان مدار از سنتی به مدرن در ایران با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.