سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,953

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRRORRA03_119

Index date: 16 October 2007

بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی abstract

گسترش شهر نشینی و صنعتی شدن، بویژه در کشورهای در حال توسعه، باعث انباشته شدن حجم عظیمی از زبالههای شهری گردیده است . بنابراین در سالهای اخیر بمنظور کاهش مشکلات زیست محیطی توجه زیادی به بازیافت زباله و بکارگیری کمپوست حاصل در اراضی کشاورزی شده است . مشکلی که در مسیر تبدیل زبالهها به کمپوست وجود دارد، تولید حجم انبوهی شیرابه است . که باید به شیوهای مناسب جمع آوری و دفع گردد . تحقیق حاضر بر روی تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی اصفهان انجام گرفته است . آزمایش در قالب یک طرح فاکتوریل با سه سطح زئولیت ( صفر، 5 و 10 درصد وزنی ) و دو نوع بافت خاک سبک ( لوم شنی ) و سنگین ( لوم رسی ) در سه تکرار مجموعاً در 18 عدد لایسیمتر به طور کاملاً تصادفی اجرا گردید . مقادیر کل مواد جامد محلول ) ) TDS و کل مواد جامد معلق ) ) TSS در دوازده مرتبه کاربرد شیرابه بر روی خاک در شیرابه ورودی و زهاب خروجی ستونها با استفاده از روش استاندارد اندازه گیری شد . داده ها با استفاده از نرم افزار SAS مورد آنالیز قرار گرفت . نتایج جدول تجزیه واریانس نشان میدهد که بافت خاک بر روی کاهش پارامتر های TSS و TDS در سطح یک درصد اثر معنی دار داشته است ولی اثر زئولیت بر روی پارامترهای اندازه گیری شده در سطح پنج درصد معنی دار نبود . همچنین اثر متقابل خاک در زئولیت نیز در تمام پارامترها بجز TSS در سطح یک درصد ) (0,01 >p معنی دار گردید . بعلاوه نتایج نشان میدهد که میزان TSS در خاک سنگین به حدود 1491 میلی گرم در لیتر کاهش پیدا کرده، در حالی که این میزان در خاک سبک به حدود 12563 میلی گرم در لیتر رسیده بود . به همین ترتیب TDS هم در خاک سنگین به حدود 1491 میلی گرم در لیتر کاهش یافته در حالی که این میزان در خاک سبک به حدود 78877 میلی گرم در لیتر رسیده بود . نتایج نشان دهنده عملکرد موثر خاک سنگین در کاهش TDS ، TSS در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه است .

بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی Keywords:

شیرابه , تصفیه زمینی , بافت خاک , زئولیت , کل مواد جامد محلول ) ) TDS و کل مواد جامد معلق ) ).TSS

بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی authors

محمد زمانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهرکرد

سیدجواد میرزایی

دانشجوی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان

سیدحسن طباطبائی

استادیار دانشگاه شهرکرد

پیام نجفی

استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

مقاله فارسی "بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی" توسط محمد زمانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهرکرد؛ سیدجواد میرزایی، دانشجوی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سیدحسن طباطبائی، استادیار دانشگاه شهرکرد؛ پیام نجفی، استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شیرابه ، تصفیه زمینی، بافت خاک، زئولیت، کل مواد جامد محلول ) ) TDS و کل مواد جامد معلق ) ).TSS هستند. این مقاله در تاریخ 24 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2953 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش شهر نشینی و صنعتی شدن، بویژه در کشورهای در حال توسعه، باعث انباشته شدن حجم عظیمی از زبالههای شهری گردیده است . بنابراین در سالهای اخیر بمنظور کاهش مشکلات زیست محیطی توجه زیادی به بازیافت زباله و بکارگیری کمپوست حاصل در اراضی کشاورزی شده است . مشکلی که در مسیر تبدیل زبالهها به کمپوست وجود دارد، تولید حجم انبوهی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاهش کل مواد جامد محلول و معلق در فرآیند تصفیه زمینی شیرابه کارخانه کود آلی با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.