بررسی خشکی زاینده رود بر توسعه پایدارگردشگری شهر اصفهان
Publish place: Twelfth Congress of the Geographical Association of Iran with a focus on land management, the Iranian-Islamic model of progress
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 880
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IGAC12_046
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
Abstract:
امروزه پایداری به عنوان بخشی اساسی از نظم جدید جهانی شناخته می شود.درسالهای اخیر مفهوم توسعه پایدار موردتآکید و توجه صاحب نظران و مسؤلین قرار گرفته است زیرا این مفهوم مبتنی بر حفظ استاندارد های سطح زندگی آینده است .توسعه پایدار گردشگری نوعی از گردشگری است که به مدیریت تمامی منابع منجر گردد و نیاز گردشگران فعلی و جامعه میزبان را بدون به خطر انداختن نسل آینده تأمین گرداند.شهراصفهان به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای کشور که در مرکز ایران قرار دارد وبا وجود رودخانه ای که مایه زندگی مردمانش است سالیانه گردشگران خارجی و داخلیبسیاری را جذب می کند. اما درسالهای اخیر به دلیل مشکلات کمبود منابع آب زیرزمینی این زنده رود حرکتش متوقف شده است وباعث آلودگی هایی در شهر اصفهان شده است. هدف کلی این پژوهش بررسی نقش رودخانه زاینده رود و خشکی حاصل از آن و تأثیرگذاری و نقش گردشگری در توسعه پایدار شهری می باشد تا با بررسی و شناخت ویژگی های گردشگری در شهر اصفهان مشکلات و چالش ها شناخته شود و راهکارهایی برای بهتر شدن جذب گردشگران در شهر اصفهان ارائه گردد.روش پژوهش بر اساس هدف کاربردی و براساس ماهیت توصیفی تحلیلی می باشد .نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که خشکی آب زاینده رود بر کاهش ورود گردشگران به شهر اصفهان تأثیر فزاینده ای دارد.
Keywords:
Authors
شیوا حاجی آقاجونی کاشی
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
زیبا فتوحی اونجی
کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
الهام حاجیان
کارشناسی اقتصاد،دانشگاه پیام نور مبارکه
مهری اذانی
استادیار وعضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :