سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,509

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHP02_188

Index date: 18 October 2007

کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند abstract

در سدهای مخزنی، سازه های جنبی هیدرولیکی مختلفی همچون سرریز، حوضچه آرامش، تخلیه کننده عمقی، آبگیر کشاورزی و یا شرب تعبیه می شوند . این سازه ها برای انتقال سیلاب اضافی از مخزن به پائین دست سد احداث می شوند . در این میان تخلیه کننده های تحتانی یکی از سازه های مهم سدها به شمار آمده که وظیفه تخلیه مخزن سد در مواقع اضطراری، تخلیه قسمتی از سیلاب علاوه بر ظرفیت سرریز به هنگام وقوع سیلاب های بزرگ، و گاهی تخلیه قسمتی از رسوبات مخزن سد و کنترل آبگیری اولیه مخزن در سدهای خاکی را بر عهده دارند . با توجه به اهداف فوق، طراحی تخلیه کننده های تحتانی یکی از مسائل مهم طراحان سدها می باشد و اطمینان از ظرفیت آبگذری و عملکرد مناسب مجرا و تاسیسات آن باید مورد بررسی قرار گیرد . در همین راستا با توجه به کاربرد مدلهای عددی در زمینه های مختلف علوم مربوط به مهندسی آب، در این تحقیق با استفاده از یک مدل عددی، جریان در مجرای تخلیه کننده تحتانی گتوند به دو صورت دو بعدی و سه بعدی مدلسازی شده و نتایج با نتایج بدست آمده از مدل آزمایشگاهی ساخته شده در موسسه تحقیقات آب در مقیاس 1:17 مقایسه شده است . این مطالعات نشان داد که مدل های عددی در حال حاضر قابلیت بسیار بالایی را در شبیه سازی جریان پیچیده آب و هوا در مجرای تخلیه کننده تحتانی دارا می باشد .

کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند Keywords:

مجرای تخلیه کننده تحتانی , مدل عددی دو بعدی , مدل عددی سه بعدی , FLUENT , جریان دو فازی , گتوند علیا

کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند authors

محمدرضا نجفی

کارشناس ارشد موسسه تحقیقات آب، تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار ش

رضا روشن

سرپرست بخش سازه های هیدرولیکی موسسه تحقیقات آب، تهران، فلکه چهارم ته

امیررضا زراتی

دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدرضا جلیلی قاضی زاده

استادیار دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bijan Dargahi; «Exp erimental Study and 3D Numerical Simulations for ...
Bradford, S. F. (2000), «Numerical Simulation of Surf Zone Dynamics», ...
Deng, Jun; Xu, Wei-Lin; Lei, Jun; Diao, Ming-Jun; «Numerical simulation ...
Fluent Inc, (20 05). FLUENT User's guide. ...
Gunal, M; Guven, A; «Prediction of flow patterns in scoured ...
Pablo M. Carrica, Cagri Turan and Larry Weber; «Computation of ...
Richardson, J.E. and V.G. Panchang (1998), « Three-D imensional Calculation ...
Rodi. W, Turbulence models and their application in hydraulic engineering, ...
Savage, Bruce M. and Michael C. Johnson (200 1), «Flow ...
A.Shamsai, R. S _ leymanzadeh; «Numerical simulation of Air-Water flow ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند" توسط محمدرضا نجفی، کارشناس ارشد موسسه تحقیقات آب، تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار ش؛ رضا روشن، سرپرست بخش سازه های هیدرولیکی موسسه تحقیقات آب، تهران، فلکه چهارم ته؛ امیررضا زراتی، دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمدرضا جلیلی قاضی زاده، استادیار دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برقابی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مجرای تخلیه کننده تحتانی، مدل عددی دو بعدی، مدل عددی سه بعدی، FLUENT ، جریان دو فازی، گتوند علیا هستند. این مقاله در تاریخ 26 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2509 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سدهای مخزنی، سازه های جنبی هیدرولیکی مختلفی همچون سرریز، حوضچه آرامش، تخلیه کننده عمقی، آبگیر کشاورزی و یا شرب تعبیه می شوند . این سازه ها برای انتقال سیلاب اضافی از مخزن به پائین دست سد احداث می شوند . در این میان تخلیه کننده های تحتانی یکی از سازه های مهم سدها به شمار آمده که وظیفه تخلیه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد مدل عددی دوبعدی و سه بعدی در تحلیل جریان دوفازی در مجرای تخلیه کننده تحتانی سد گتوند با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.