سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,838

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANERGO01_020

Index date: 20 October 2007

مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس abstract

این تحقیق با هدف بررسی تغییرات ظرفیت حیاتی و اوج جریان بازدمی بین وضعیت های مختلف نشستن طبیعی،نشستن خمیده و نشستن کایفوتیک در دانش آموزان انجام شد . آزمودنی های این تحقیق را 20 نفر از دانش آموزان پسر سالم مقطع راهنمایی با میانگین ( سن 13/05 ± 1/09 سال، قد 158/25 ± 5/65 سانتی متر و وزن 50/45 ± 7/02 کیلو گرم ) تشکیل می دادند . ظرفیت حیاتی و اوج جریان بازدمی آزمودنی ها در سه وضعیت نشستن طب یعی، نشستن خمیده و نشستن کایفوتیک به وسیله دستگاه اسپیرومتری مدلQuark b 2 ساخت شرکت کازمد ایتالیا مورد اندازه گیری قرار گرفت . برای آزمون داده های تحقیق از آزمون آماری ANOVA با اندازه گیری های مکرر و آزمون t همبسته استفاده گردید . سطح معنی داریp≤0/05 . در نظر گرفته شد نتایج تحقیق نشان داد که مقادیر بدست آمده از ظرفیت حیاتی و اوج جریان بازدمی در وضعیت نشستن خمیده بطور معنی داری از نشستن در وضعیت طبیعی و نشستن کایفوتیک کمتر بود . اما هنگامی که ظرفیت حیاتی ) p=0/518) و اوج جریان بازدمی ) p=0/314) بین نشستن طب یعی و نشستن کایفوتیک بررسی گردید تفاوت معنی داری مشاهده نشد . بطور کلی نتایج تحقیق نشان داد که ظرفیت حیاتی و اوج جریان بازدمی به عنوان شاخص های مهم سلامتی دستگاه تنفس در اثر قرار گیری در پاسچر های مختلف نشستن بویژه نشستن خمیده تحت تاثیر منفی قرار می گیرند . همچنین اتخاذ وضعیت نشستن نامناسب در دراز مدت می تواند اختلالاتی را در سیستم تنفسی دانش آموزان داشته باشد که با طراحی میز و نیمکت مناسب و ارائه توصیه های مناسب می توان از بسیاری از این اختلالات تنفسی و ناهنجاری های که در دراز مدت ممکن است بوجود آیند، پیشگیری کرد .

مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس Keywords:

مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس authors

حجت باقری

کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان

حسن دانشمندی

استادیار دانشگاه گیلان

ارسلان دمیرچی

استادیار دانشگاه گیلان

فاطمه صدیقی

کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استیفن، فیزنت، "انسان آنتروپومتری، ارگونومی و طراحی"، ترجمه: علیرضا چوبینه، ...
کاسپر براون والد فوسی، "اصول طب داخلی هاریسون، بیماریهای تنفسی"، ...
L. Fang, D. Sriranjani, B.S. Parthasrathy, ،Effect of different sitting ...
Merrill R, Landers, DPT, OCS. J Wesley Mcwhorter, Christy Robinson, ...
M. Makhsous, B. James, L. Fang, 4Lung capacity and Airflow ...
S. Murphy, B. Peter, D. Stubbs, ، Classroom posture and ...
M. Landers, G. Barker, S. Wallentine, J, W. Mcwhoter, ،a ...
Physiotherapy Theory and practice, 19: 109-119, 2003 ...
S. Kealy, J. Hussey, S. Lane, "Reason for exercise intolerance ...
B. Cheryl, «changing education ergonomics", the proceeding of the XVI ...
A. Bydur, R.H. Adkins, E. Milic, 4Lung mechanics in individuals ...
G.M. Vilke, T.C. Chan, T. Neuman, J.L. Clausen «Spirometry in ...
F. Duru, D. Radicke, B.L. Wilkoff, ، Influence posture breathing ...
S. Oasta, et al., Computers in the schools, 3, 55, ...
H.J. Christie, S. Kumar, S.A. Warren, Postural aberrations in low ...
C. Kearon, G. R. Viviani, A. Kirky, ، #Factors determining ...
S. Keston, S.K. Garfincle Wright T. Rebuck AS «'Impaired exercise ...
_ C.F. Chen, Wu. Lien, «Respiratory function in patients with ...
E. Hellsing 4Chenges in the pharyngeal airway in relation to ...
O.M. Nwaobi, P. Smith, ،Effect of adaptive seating on pulmonary ...
W.J. Crosbi, S. Myles an investigation into the effect of ...
A.W.S Watson, ،Posture and participation in Sport?, Journal of sports ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس" توسط حجت باقری، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه گیلان؛ حسن دانشمندی، استادیار دانشگاه گیلان؛ ارسلان دمیرچی، استادیار دانشگاه گیلان؛ فاطمه صدیقی، کارشناس تربیت بدنی و علوم ورزشی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین‌المللی ارگونومی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ظرفیت حیاتی، اوج جریان بازدمی، پاسچرهای نشستن هستند. این مقاله در تاریخ 28 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2838 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق با هدف بررسی تغییرات ظرفیت حیاتی و اوج جریان بازدمی بین وضعیت های مختلف نشستن طبیعی،نشستن خمیده و نشستن کایفوتیک در دانش آموزان انجام شد . آزمودنی های این تحقیق را 20 نفر از دانش آموزان پسر سالم مقطع راهنمایی با میانگین ( سن 13/05 ± 1/09 سال، قد 158/25 ± 5/65 سانتی متر و وزن 50/45 ± ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تاثیر وضعیت های مختلف نشستن بر عملکرد ریوی و انرژی مصرفی دانش آموزان هنگام استفاده از میز و نیمکت های رایج در مدارس با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.