تاثیر روش معلم بر ایجاد علاقه مندی و خلاقیت در درس املاء و نگارش فارسی در دانش آموزان پایه های هفتم و هشتم
Publish place: Second National Conference on Sustainable Development in Educational Sciences and Psychology, Social and Cultural Studies
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,815
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF02_0040
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
Abstract:
هدف از طرح این پژوهش بررسی علل تاثیر گذاری دبیر نگارش و املاء بر ایجاد علاقه و خلاقیت در فراگیران با استفاده ازشیوه هایی چون: آرایش کلاس درس، مشارکت دادن فراگیران و محور قرار دادن کتاب درسی است. پژوهشگر با رویکردکیفی و بر اساس روش مشاهده اقدام به جمع آوری و تحلیل داده ها نموده است. فرایند مشاهده با هدف شناخت تاملیموقیعت های فیزیکی، عاطفی، روانی و آموزشی کلاس درس ادبیات فارسی در دبیرستان الزهرا در شهر ورامین انجام شدهاست. فرایند بررسی وتحلیل همزمان با مراحل جمع آوری داده های موردنظر انجام گردیده است. برطبق یافته های پژوهشمقوله هایی چون استفاده از امکانات و لوازم کمک آموزشی، آرایش فضای کلاس برای جلب نظر فراگیران، فعالیت در کلاسبا محوریت کتاب و به دور از اضافه گویی یا کم کاری، ایجاد روابط عاطفی- روانی بسیارخوب با فراگیران و به کارگیری روش های مفید در جهت ایجاد محیطی صمیمی و روحیه مشارکتی در فراگیران موجب گردیده تا علاقه مندی و خلاقیت درفراگیران پایه هفتم و هشتم نسبت به درس نگارش و املاء فارسی از وضعیت مطلوبی برخوردار باشد. با توجه به اهمیتآموزش در پیشرفت جوامع، معلمان محترم باید با استفاده از شیوه های کارامد و نوین تدریس، طرح درس روزانه و سالانه وهمچنین برقراری ارتباط عاطفی روانی و آموزش مناسب با فراگیران در ایجاد علاقه مندی و خلاقیت در ایشان تلاش نمایند.
Keywords:
Authors
زهرا مقیمی
دانشجوی دبیری مشاوره، دانشگاه فرهنگیان، پردیس زینبیه پیشوا
علیرضا صادقی نیا
دکتری جغرافیای طبیعی، مدری مدعو دانشگاه فرهنگیان، پردیس زینبیه
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :