سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,731

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBOEC03_069

Index date: 4 January 2016

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS abstract

با هدف کلی BMS (Building Management System) خودکار سازی و یکپارچه نمودن تاسیسات و تجهیزات مستقر در داخل و خارج ساختمان در راستای استفاده بهینه تر از امکانات به وجود آمده است. یکی از مزایای رشد سریع فناوری اطلاعات ، توسعه سیستمهایی است که می توانند تغییرات اطراف ما را اندازه گیری و ارزیابی کرده و نسبت به آنها عکس العمل داشته باشند.سیستم مدیریت هوشمند ساختمان به مجموعه سخت افزارها و نرم افزارهایی اطلاق می شود که به منظور مانیتورینگ و کنترل یکپارچه قسمتهای مهم و حیاتی در ساختمان نصب می شوند.کنترل و دسترسی به سیستم با استفاده از نرم افزارهای مربوطه از هر نقطه در داخل ساختمان و خارج از آن از طریق اینترنت مقدور می باشد.وظیفه این مجموعه پایش مداوم بخشهای مختلف ساختمان اعمال فرامین به انهاست به نحوی که عملکرد اجزا مختلف ساختمان متعادل با یکدیگر و در شرایط بهینه و با هدف کاهش مصارف ناخواسته و تخصیص منابع انرژی فقط به فضاهای در حین بهره برداری باشد.در این روش تابلوهای برق روشنایی عمومی ، دیزل ژنراتور،سیستم اعلام و اطفاء حریق، سیستم حفاظتی، آسانسورها ،سیستم کنترل تردد و نیز اجزا موتورخانه مرکزی شامل چیلرها ،بویلرها،پمپ های سیرکولاسیون،برج های خنک کن ،هواساز و اگزوز فن ها به نوعی به طور یکپارچه و منسجم توسط یک یا چند رایانه هماهنگ و کنترل می شوند.BMS با بکارگیری انواع و اقسام سنسورهای حسی در داخل و خارج ساختمان و با بکارگیری یک شبکه و سیستم واحد می توان به صورت تداومی و بدون درنگ اطلاعات دما، فشار، رطوبت، دبی هوا، میزان اکسیژن و دی اکسید کربن را در اختیار داشت و از آنها در جهت رسیدن به شرایط ایده آل استفاده کرد.

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS Keywords:

بهینه سازی مصرف انرژی , خانه هوشمند , کنترل سیستم های ساختمان , مدیریت هوشمند ساختمان

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS authors

فاطمه مساح

دانشگاه شهرکرد

افشین احمدی ندوشن

دانشگاه شهرکرد

شیما محمودی راد

دانشگاه شهرکرد

فایزه مرادی نافچی

دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جان بزرگی، ز.قناد، فصلنامه کیسون، دوره جدید، شماره43، زمستان .1388 ...
مقالات کنفرانس عمران و معماری، توسعه پایدار شهری، تبریز، سال ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS" توسط فاطمه مساح، دانشگاه شهرکرد؛ افشین احمدی ندوشن، دانشگاه شهرکرد؛ شیما محمودی راد، دانشگاه شهرکرد؛ فایزه مرادی نافچی، دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی اقلیم ، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینه سازی مصرف انرژی،خانه هوشمند،کنترل سیستم های ساختمان،مدیریت هوشمند ساختمان هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1731 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با هدف کلی BMS (Building Management System) خودکار سازی و یکپارچه نمودن تاسیسات و تجهیزات مستقر در داخل و خارج ساختمان در راستای استفاده بهینه تر از امکانات به وجود آمده است. یکی از مزایای رشد سریع فناوری اطلاعات ، توسعه سیستمهایی است که می توانند تغییرات اطراف ما را اندازه گیری و ارزیابی کرده و نسبت به آنها عکس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.