سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 880

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAEB01_029

Index date: 10 January 2016

تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد) abstract

در دنیای صنعتی امروز به دلیل گسترده شدن عرصه رقابت ،افزایش هزینه های نیروی انسانی،انرژی،مواد اولیه وارتقای سطح آگاهی وتوقع مصرف کننده نسبت به کیفیت،همواره باید به دنبال یافتن راه حل های کارا و سودمند در جهت افزایش کارایی و کیفیت محصولات بود. یکی از روشهایی که در سه دهه اخیربرای افزایش کارایی و کیفیت محصولات مورد توجه قرار گرفته و در صنایع تولیدی مورد استفاده قرار گرفته روش تئوری محدودیتها ( TOC ) است. جامعه آماری تحقیق را کلیه کارکنان متخصص شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد که متشکل از 06 نفر می باشند تشکیل می دهند. حجم نمونه تحقیق تمام 60 نفر کارکنان متخصص شرکت می باشد. تحقیق حاضر از لحاظ ماهیت و هدف از نوع تحقیق کاربردی و از نظر روش گردآوری و تحلیل داده ها از نوع توصیفی می باشد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه، آلفای کرونباخ برای پایایی متغیرهای تحقیق و آزمون تی برای آزمون فرضیه تحقیق مورد استفاده گردید. با در نظر 42 با سطح معنی داری 24/05گرفتن آزمون تی تک متغیره برابر با sig=0.000 برای متغیر گلوگاه های تولید نتایج پیاده سازی نشان می دهد، استفاده از مدل ترکیبی تئوری محدودیت ها (TOC) وتجزیه و تحلیل حالات شکست خطا FMEA برکاهش بروز گلوگاه های تولیدی اثردارد.

تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد) Keywords:

تئوری محدودیتها ( TOC ) , آنالیز حالات بالقوه خرابی و آثار آن( FMEA) , گلوگاههای تولیدی , شرکت سپهر پاد

تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد) authors

فاطمه دهقانی محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد تهران مرکز، تهران، ایران

حسن مهرمنش

استادیار،گروه مدیریت صنعتی،دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسما عیلیا ن، مجید و لعلی، منصو ر (تئو ری ...
د بیری، غلامرضا و ود ایع خیری، حید ر (آنا ...
د کتر رضا یی، کا مر ا ن اسید ی، ...
Jonson, K.G and M.K. Khann(2003). "A Study in to the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد)" توسط فاطمه دهقانی محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد تهران مرکز، تهران، ایران؛ حسن مهرمنش، استادیار،گروه مدیریت صنعتی،دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد کاربردی و تجارت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تئوری محدودیتها ( TOC )، آنالیز حالات بالقوه خرابی و آثار آن( FMEA)، گلوگاههای تولیدی، شرکت سپهر پاد هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 880 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دنیای صنعتی امروز به دلیل گسترده شدن عرصه رقابت ،افزایش هزینه های نیروی انسانی،انرژی،مواد اولیه وارتقای سطح آگاهی وتوقع مصرف کننده نسبت به کیفیت،همواره باید به دنبال یافتن راه حل های کارا و سودمند در جهت افزایش کارایی و کیفیت محصولات بود. یکی از روشهایی که در سه دهه اخیربرای افزایش کارایی و کیفیت محصولات مورد توجه قرار گرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر رویکرد ترکیبی تئوری محدودیتها (TOC) و روش کیفی FMEA در کاهش و بهبود گلوگاه های سیستمهای تولیدی (مورد مطالعه شرکت مهندسی صنعتی سپهرپاد) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.