سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 529

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICARA01_124

Index date: 10 January 2016

مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel) abstract

به منظور بررسی تأثیر تراکم و کود فسفر بر شاخص های فیزیولوژیک رشد، آزمایشی در سال 1392 در مزرعه تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی شیروان انجام شد. در این تحقیق از گیاه دارویی موسیر (Allium altissimim Regel.) استفاده شد. موسیر گیاهی است چندساله که به صورت وحشی و پایا در رویشگاهای طبیعی و مرتفع رشد می کند. این تحقیق به صورت طرح فاکتوریل در قالب بلوک کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل چهار سطح کود فسفر (0، 150، 250، 350)کیلوگرم در هکتار و تراکم در سه سطح ( 20، 30، 40) بوته در متر مربع بودند.این بررسی ، شاخص های فیزیولوژیک رشد ازجمله شاخص سطح برگ ، سرعت رشد نسبی و سرعت رشد محصول، نسبت سطح برگ و سرعت اسیمیلاسیون خالص تعیین شد. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح کود فسفر شاخصسطح برگ، نسبت سطح برگ، سرعت رشد نسبی و سرعت رشد محصول و سرعت اسیمیلاسیون خالص افزایش یافت. بطوریکه بیشترین این اعداد در تیمار چهارم فسفر ( 350 تن در هکتار) مشاهده شد. همچنین با افزایش تراکم مقدارشاخص های فیزیولوژیک رشدی کاهش یافت. بطوریکه بیشترین این مقدار در تیمار اول تراکم ( 20 بوته در متر مربع) بدست آمد.

مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel) Keywords:

مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel) authors

فاطمه محمدخانی

انشجوی کارشناسی ارشد مجتمع آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی شیروان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تولیت ابوالحسنی، م .، 1374 . بررسی اثر تراکم و ...
خیرخواه، م. و دادخواه، ع. 1385. مطالعه فنولوژی موسیر Allium ...
کافی م.، رضوانی بیدختی ش.، و سنجانی س. 1390. اثر ...
گنجعلی، ع، 1372 . بررسی اثر آرایش کاشت بر شاخصهای ...
لباسچی، م .، 1371 . بررسی جنبه های مختلف استفاده ...
OnApplied Research in Agriculture خرداد June 2015 - 1394 ...
Amin, M., Koushapoor, H., and Polzadeh, M. 2001. The effect ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ determination ...
James J.J., and Drenovsky R.E. 2007. A Basis for relative ...
Neild, R.E. and Seeley N.W., 1977. Growing degree days prediction ...
Poorter H., and Remkes , 1990. Leaf area ratio and ...
Radford, P.J., 1967. Growth analysis formulae, their use and abuse. ...
Russell, M.P., Wilhelm, W.W., Olson, R.A. and Power, J.F., 1984. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel)" توسط فاطمه محمدخانی، انشجوی کارشناسی ارشد مجتمع آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی شیروان؛ محمد خیرخواه؛ محمود قربانزاده نقاب[؛ علیرضا دادخواه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موسیر، شاخص های فیزیولوژیک، تراکم، فسفر هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 529 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی تأثیر تراکم و کود فسفر بر شاخص های فیزیولوژیک رشد، آزمایشی در سال 1392 در مزرعه تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی شیروان انجام شد. در این تحقیق از گیاه دارویی موسیر (Allium altissimim Regel.) استفاده شد. موسیر گیاهی است چندساله که به صورت وحشی و پایا در رویشگاهای طبیعی و مرتفع رشد می کند. این تحقیق به صورت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.