سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,243

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHM01_011

Index date: 20 January 2016

ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک abstract

در دوره ی معاصر یکی از حوادثی که بر زبان و محتوای شعر فارسی اثر گذاشت، جنگ ایران و عراق در شهریور ۱۳۵۹ بود. ادیبان و شاعران متعهد این سرزمین تمام هنر و استعداد خود را در آفرینش حماسه های این دوره به کار گرفتند و به عرصه ی تماشا گذاشتند و با تلاش آنان، ادبیاتی ایجاد شد که به ادبیات دفاع مقدس معروف است. ادبیات دفاع مقدس یکی از شاخه های اصلی ادبیات انقلاب اسلامی بوده که شایسته و نیازمند مطالعه ی جدی به ویژه توسط نسل جوان اهل تحقیق و پژوهش است. بررسی این ادبیات که تنها چند دهه از عمر آن می گذرد از جمله راهکارهای مهم و تأثیرگذار در شناخت آن است. دفاع مقدس به ادبیات فارسی، پویایی، سمت و سو و معنویتی دو چندان بخشید و در تغییر ذهنیت و جهان بینی شاعران و ادیبان اثرگذار بود. نوشته ها و سروده های دفاع مقدس به طور عام در گزینش کلمات بنا به مصالح مختلفی چون دیدگاه های مذهبی، تاریخی و انقلابی، و دیدگاه ادبی، جلوه گاهی از تلون واژه ها و اصطلاحاتند. در رهیافتی کلیتر و با تعمیم بیشتر، این پژوهش بر آن است تا مکتب بودن یا سبک بودن ادبیات دفاع مقدس را بررسی کند.

ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک Keywords:

ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک authors

محمدعلی محمودی

دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سیستان و بلوچستان

توران محمدی

دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مسعود باوان پوری

کارشناس ارشد زبان و ادبیات عرب و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آبادغرب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
انوشه، حسن، فرهنگ نامه ادبی فارسی (دانش نامه ادب فارسی)، ...
پور نامداریان، تقی، خانه ام ابری است، چاپ دوم، تهران: ...
سنگری، محمدرضا، نقد و بررسی ادبیات منظوم دفاع مقدس، تهران: ...
شوالیه، ژان وآلن گربران، فرهنگ نمادها، ترجمه و تحقیق سودابه ...
فتوحی، محمود، بلاغت تصویر، تهران: نشر گلرنگ یکتا، .1381 ...
هیلیس میلر، جی، در باره ادبیات، (ترجمه‌ی علی تقی‌زاده)، کرمانشاه: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک" توسط محمدعلی محمودی، دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ توران محمدی، دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ مسعود باوان پوری، کارشناس ارشد زبان و ادبیات عرب و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آبادغرب نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی الکترونیکی رویکردهای کاربردی و پژوهشی در علوم انسانی و مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ادبیات، دفاع مقدس، سبک، مکتب هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1243 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دوره ی معاصر یکی از حوادثی که بر زبان و محتوای شعر فارسی اثر گذاشت، جنگ ایران و عراق در شهریور ۱۳۵۹ بود. ادیبان و شاعران متعهد این سرزمین تمام هنر و استعداد خود را در آفرینش حماسه های این دوره به کار گرفتند و به عرصه ی تماشا گذاشتند و با تلاش آنان، ادبیاتی ایجاد شد که به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ادبیات دفاع مقدس، مکتب یا سبک با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.