افزایش رشدذرت توسط کلبسیلا پنومونیه 1021 ایزوله شده از سایت کشاورزی کوهپایه دانشگاه آزاداسلامی کرمان
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 840
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NFBAS01_184
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
Abstract:
یک مزرعه کشاورزی در سایت یک دانشگاه انتخاب و از خاک ریزوسفری مرحله رویشی گیاهان، دو نمونه برداری انجام شد کهحاصل آن ایزوله شدن 54 ریزوباکتر بود. بر اساس گزارشات مربوط به آزمون های محلول ساختن فسفات و روی، تست فسفاتاز،احیاء نیترات، تولید آمونیوم و تثبیت نیتروژن یک ریزوباکتر به عنوان ارزشمند ترین نتایج انتخاب شد که بر اساس داده هایPCR تحت عنوان کلبسیلا پنومونیه 1021 شناسایی شد. ریزوباکتر فوق فسفاتاز منفی اما قادر به محلول ساختن فسفات بواسطهتولید اسید بود. کارایی و کفایت محلول سازی فسفات و روی توسط باکتری فوق در بین تمام ایزوله ها ماکزیمم و به ترتیب 277 و157 تعیین گردید. در بررسی صورت پذیرفته توسط محیط کشت های اشبی، جنسن و بورک قابلیت تثبیت نیتروژن توسط جدایهفوق نیز به اثبات رسید. قابلیت رشد ریزوباکتر مزبور در pH حد فاصل 5 تا 9، مقاومت به نمک تا 6% و توانایی تحمل حرارت تا40 درجه سانتی گراد از دیگر ویژگی های این باکتری در مقابله با تغیرات شرایط محیطی بود. در آزمون گلدان از بذر های ذرتسینگل کراس 704 استفاده شد و بر اساس آنالیز آماری مشخص گردید که افزایش طول ساقه، ریشه و وزن خشک تحت اثرکلبسیلا پنومونیه 1021 واجد تغییرات مثبت معنی داری است. بنابراین داده های حاضر این فرضیه را تایید می نماید که ایزولهفوق دارای ظرفیت قابل توجهی در عملکرد به عنوان افزایش دهنده رشد گیاه ذرت است که در شرایط محدودیت فسفات و روی وتغییرات محیطی نیز بسیار موثر می باشد.
Keywords:
گیاه ذرت , ریزوباکترهای افزایش دهنده رشد گیاهی , کلبسیلا پنومونیه 1021 , 16SrRNA , محلول ساختن فسفات , تثبیت نیتروژن و آزمون گلدان
Authors
ژیلا هادیان
کارشناس ارشد،گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان
فرخ رخ بخش زمین
استادیار ، مدیر گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
سیدمحمدرضا خوشرو
استادیار،گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :