سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,468

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

137_8735114564

Index date: 8 October 2005

مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب abstract

استفاده از سدهای پاره سنگی از نوع تأخیری ، یک ابزار مقرون به صرفه ای برای کنترل سیلاب است . به منظور طراحی صحیح این سدها برای کنترل سیلاب بایستی هیدرولیک جریان در داخل آنها شناخته شود. در اینگونه سدها بعلت اینکه خلل و فرج درشت است ، جریان به صورت آشفته است و از قانون دارسی پیروی نمی کند . بسیاری از محققین روابطی بین عدد رینولدز و ضریب اصطکاک دارسی-ویسباخ ارائه کرده اند.اساس محاسبات در حالت یک و دو بعدی ترکیب رابطه مذکور با معادله پیوستگی جریان می باشد.با اینکار معادلاتی بدست می آید که با حل آنهاارتفاع آب در بالادست و پائین دست سد به ازای یک دبی مشخص بدست می آید. بر این اساس یک مدل کامپیوتری تهیه شد که می تواند محاسبات روندیابی سیل،دبی – اشل ،پروفیل سطح آب و طراحی سدهای پاره سنگی را انجام دهد.نتایج مدل با داده های آزمایشگاهی تطابق خوبی داشت. مدل دوبعدی قادر است پروفیل سطح آب را تخمین بزند در حالی که مدل یک بعدی این کار را با دقت کمی انجام می دهد. همچنین نتایج نشان داد که اختلاف بین روندیابی در حالات یک و دو بعدی حدود ده درصد بود.این بدان معنی است که به ازای یک دبی معین، ارتفاع آب در بالادست که از مدل دو بعدی بدست آمده ده درصد کمتر از مدل یک بعدی است . این اختلاف باعث حدود ٦ درصد افزایش در دبی روندیابی شده با مدل دو بعدی می شود

مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب Keywords:

مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب authors

جمال محمد ولی سامانی

استادیار دانشگاه تربیت مدرس

محمد شایان نژاد

استادیار دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Embankment Dams? , Oxford and IBH publishing Co. New Delhi. ...
Ergun, S., (1952) * Fluid Flow Through Packed Columns', Chemical ...
Ward, J.C., (1964) Turbulent Flow in Porous Media' _ , ...
McCorguodal , J.A., A.A., Hannoura , and M.S., Nasser, (1 ...
Wilkins, J.K., (1956)"Flow of Water Through Rockfill and Its Application ...
Leps, T.M., (1973)*Flow Through Rockfill?, Embankment Dan Engineering New York, ...
Li, B., V.K., Garga, and M.H . Davies, (1998): Relationships ...
Stephensen, D., (1997) _ Rockfill _ Hydraulic Engineering?, Elsevier Science ...
Herrera, N.M _ and G.K . Felton, (1991)" Hydraulics of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب" توسط جمال محمد ولی سامانی، استادیار دانشگاه تربیت مدرس؛ محمد شایان نژاد، استادیار دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد پاره سنگی، نشت، محیط متخلخل،کنترل جریان هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2468 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از سدهای پاره سنگی از نوع تأخیری ، یک ابزار مقرون به صرفه ای برای کنترل سیلاب است . به منظور طراحی صحیح این سدها برای کنترل سیلاب بایستی هیدرولیک جریان در داخل آنها شناخته شود. در اینگونه سدها بعلت اینکه خلل و فرج درشت است ، جریان به صورت آشفته است و از قانون دارسی پیروی نمی کند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه جریانهای یک و دو بعدی در سدهای پاره سنگی در ارتباط با کنترل سیلاب با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.